Ψυχαγωγία

Η παράδοση του δώρου στον Μεγάλο νικητή

Η παράδοση και οι υποσχέσεις

Οι 2 δράσεις που αφορούν οι λέξεις του τίτλου, βρήκαν εφαρμογή στον μεγάλο διαγωνισμό που «έτρεχε» σε συνεργασία του Bwin ΣΠΟΡFM 94,6 και της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Κωτσόβολος.

Στα πλαίσια της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εθνικών ομάδων, ο Κωτσόβολος σε συνεργασία με τον bwinΣΠΟΡFM 94,6 κλήρωσαν το ΑΠΟΛΥΤΟ EURO 2020 δώρο για έναν υπερ-τυχερό ακροατή, μια Smart TV 65 ιντσών

O μεγάλος διαγωνισμός έγινε μέσω της καθημερινής εκπομπής «2 Λέρες Μόνο» με τους Νικόλα Ακτύπη και Γιώργο Μαραθιανό και ο νικητής ανακοινώθηκε την Παρασκευή 11 Ιουνίου

Η παράδοση

Τηρώντας τα όσα είχαν αναφέρει στα Trailers που επικοινωνούσαν τον διαγωνισμό, (και καταφέρνοντας να μην τη σπάσουν στον δρόμο), οι 2 Λέρες, παρέδωσαν με ασφάλεια την ….τεραστίων διαστάσεων Smart TV  στον μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού του.

Η παράδοση του δώρου στον Μεγάλο νικητή

Η παράδοση του δώρου στον Μεγάλο νικητή

Το χρονικό & η τεχνολογία στην καρδιά της Αθήνας

Η τελετή…. παράδοσης έγινε τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στις 12:00, στον 1ο όροφο του υπερσύγχρονου, 2.000 τ.μ. και πλήρως  ανακαινισμένου καταστήματος του Κωτσόβολου στο κέντρο της Αθήνας στη συμβολή των οδών  Σταδίου 34 & Κοραή στην Αθήνα, ανάμεσα σε μια πληθώρα τηλεοράσεων από όλα τα κορυφαία brands που αυτομάτως έβαζαν κάθε επισκέπτη σε mode EURO 2020.

Η παράδοση του δώρου στον Μεγάλο νικητή

Το ανακαινισμένο κατάστημα του Κωτσόβολου  διαθέτει το ολοκληρωμένο προϊοντικό οικοσύστημα της Apple, όπου μέσα από την εξυπηρέτηση των μοναδικών εκπαιδευμένων σύμβουλων πωλήσεων Apple Master Plus στην Ελλάδα, σου προσφέρει την απόλυτη αγοραστική εμπειρία Apple, ενώ φροντίζει παράλληλα και για την Green ατμόσφαιρα στο πολυσύχναστο κέντρο μέσω του ECO QUICK DROP. Πρόκειται για τη νέα υπηρεσία παράδοσης παραγγελιών με ηλεκτρικό ποδήλατο! Το ECO QUICK DROP είναι η υπηρεσία η οποία υποστηρίζει τις άμεσες παραδόσεις προϊόντων στο κέντρο της Αθήνας. Μέσω των ηλεκτρικών ποδηλάτων της Kineo,τα οποία αφήνουν μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα στην ατμόσφαιρα ενώ παράλληλα συμβάλλουν σε μια πόλη με καθαρότερο περιβάλλον.

Η παράδοση του δώρου στον Μεγάλο νικητή

Η δια ζώσης γνωριμία και η 1η υπόσχεση

Αφού λοιπόν μεσολάβησε μια Mini περιήγηση στον διαμορφωμένο νέο χώρο, οι 2 παραγωγοί και ο νικητής του διαγωνισμού Δημήτρης, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν από κοντά, να συνομιλήσουν, να φωτογραφηθούν ενώ βγήκαν και συνομίλησαν live στον αέρα με τον Αντώνη Καρπετόπουλο.

Οι Νικόλας Ακτύπης και Γιώργος Μαραθιανός, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια, σηκώνοντας όπως είχαν υποσχεθεί, την …. Τηλεορασάρα (ακολουθεί φωτογραφικό ντοκουμέντο) και την παρέδωσαν στον Δημήτρη ο οποίος από εκείνη την ημέρα θα βλέπει τα καλύτερα γκολ του EURO 2020 στην καλύτερη οθόνη!

Η παράδοση του δώρου στον Μεγάλο νικητή

Η 2η υπόσχεση

Η διαβεβαίωση του νικητή προς τις Λέρες ήταν να τοποθετηθεί η τηλεόραση στο σωστό σημείο, δηλαδή αυτό που αναφέρεται στο Post τους.

Η παράδοση του δώρου στον Μεγάλο νικητή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x