Gossip

Αναστατώνει τη Μύκονο η σέξι οπαδός της Κροατίας, Ιβάνα Κνολ

Ήρθε στη Μύκονο η σέξι οπαδός της Κροατίας που «αναστατώνει» τον ανδρικό πληθυσμό.

Στη Μύκονο βρίσκεται, απολαμβάνει τις διακοπές της και αναστατώνει με τις αναρτήσεις της στα social media η Ιβάνα Κνολ. Η πρώην Μις Κροατία, η οποία έγινε γνωστή πριν από λίγους μήνες από τις «καυτές» της εμφανίσεις στο Μουντιάλ του Κατάρ είναι εδώ και λίγες ημέρες στο «νησί των ανέμων» και περνάει τέλεια, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο που «ανεβάζει» η ίδια στο Instagram.

Η Ιβάνα, που μέσα από το Μουντιάλ έφτασε να έχει περισσότερους από 3,3 εκατ. followers στο Instagram και δεκάδες χορηγούς, δημοσιεύσει συνεχώς φωτογραφίες από τη Μύκονο και γράφει πόσο την αγαπά. Είδε μάλιστα και τον Σακίλ Ο’ Νιλ να παίζει μουσική και φυσικά φωτογραφήθηκε μαζί του.

Η Ιβάνα Κνολ απολαμβάνει τα μπάνια της στο πανέμορφο νησί, φορώντας πάντα τα μικροσκοπικά μπικίνι της και προκαλώντας μια μικρή… αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό. Η Ιβάνα Κνολ, η οποία κάνει καριέρα ως το «κορίτσι του Μουντιάλ», αφού ο κόσμος την έμαθε μέσα από τις φωτογραφήσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, μένει μόνιμα στο Μαϊάμι, αλλά πέρασε το καλοκαίρι της στην Ευρώπη.











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x