Gossip

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του Ικάρντι και της Γουάντα Νάρα με μαυρισμένο μάτι!

Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι δημοσίευσαν μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία τους στα social media, με τους δυο τους να έχουν από ένα μαυρισμένο ματι.

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη περνούν τα φετινά τους Χριστούγεννα ο Μάουρο Ικάρντι και η Γουάντα Νάρα, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν αφήσει οριστικά πίσω τους τις σκέψεις διαζυγίου, κάνοντας εδώ και λίγο καιρό μια νέα αρχή στην σχέση τους.

Χθες, ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του τουρκικού πρωταθλήματος, εκεί όπου μετά από ένα επεισοδιακό ματς, Φενέρμπαχτσε και Γαλατάσαραϊ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία. Ο πρώην άσος της Ίντερ και της Παρί Σεν Ζερμέν μάλιστα, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αποκτώντας μια μεγάλη μελανιά κάτω από το δεξί του μάτι.

Θέλοντας να δείξει την συμπόνια της, αλλά και την αγάπη που τρέφει για τον σύντροφό της, η Γουάντα Νάρα ζωγράφισε ένα ίδιο σημάδι στο μάτι της, με τους δυο τους να δημοσιεύουν τη φωτογραφία στα social media, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές τους ενόψει Χριστουγέννων!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x