Παράξενα

«Εξαφάνισαν» παρουσιάστρια από κανάλι επειδή είπε τον... λάθος στίχο από Snoop Dogg στον αέρα

Μία παρουσιάστρια αμερικανικού καναλιού φαίνεται πως έχασε τη δουλειά της όταν είπε έναν στίχο του Snoop Dogg -που δεν έπρεπε- στον αέρα.

Για πάνω από 20 χρόνια εργαζόταν στο WLBT η Μπάρμπι Μπάσετ, όμως φαίνεται πως η αναφορά της σε μία συγκεκριμένη... ρίμα του Snoop Dogg της στοίχισε τη δουλειά της!

Βλέπετε, στις 8 Μαρτίου, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια συζητούσε μαζί με τους δύο συμπαρουσιαστές της για το κρασί που έχει κυκλοφορήσει ο θρυλικός ράπερ, όταν ένας εξ αυτών αστειεύτηκε λέγοντας πως «πριν το καταλάβουμε, η Μπάρμπι θα έχει τατουάζ του Snoop στον ώμο της».

Τότε, η Μπάσετ απάντησε "fo shizzle, my nizzle", το οποίο μπορεί να μεταφραστεί ελεύθερα ως «σίγουρα, φίλε μου», ωστόσο η τελευταία λέξη συνδέεται έντονα με την προσβλητική λέξη "nigger" - με αποτέλεσμα, κρίνοντας από το ότι η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε ξανά από τότε σε εκπομπή, να μπει τέλος στη συνεργασία της με το δίκτυο.

Η εν λόγω ατάκα εντοπίζεται στο τραγούδι "Suited N Booted" του Snoop Dogg.

Το περιστατικό έχει διχάσει τις ΗΠΑ, με μερικούς να αναφέρουν πως η παρουσιάστρια όφειλε να γνωρίζει την πραγματική σημασία της κουβέντας πριν την πει, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως δεν είχε κακό σκοπό και πως η αντίδραση του δικτύου ήταν υπερβολική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x