Παράξενα

Εργάτες πασίγνωστης αμερικανικής εταιρίας έπεσαν μέσα σε καζάνι με ρευστή σοκολάτα και εγκλωβίστηκαν

Τη ζωή να… περνάει από μπροστά τους είδαν δύο εργάτες πασίγνωστης αμερικανικής εταιρίας γλυκών, όταν από λάθος εκτίμηση έπεσαν μέσα σε καζάνι με ρευστή σοκολάτα και σώθηκαν τελευταία στιγμή!

Μπορεί ο Οβελίξ να έπεσε στη χύτρα με το μαγικό φίλτρο όταν ήταν μικρός και η ζωή του να άλλαξε, όμως δύο εργάτες πασίγνωστης αμερικανικής εταιρίας γλυκών στις ΗΠΑ, λίγο έλειψαν να χάσουν τη ζωή τους όταν από ένα λάθος έπεσαν μέσα σε καζάνι με ρευστή σοκολάτα και εγκλωβίστηκαν!

Όχι μόνο δεν μπορούσαν να βγουν αλλά στην πραγματικότητα εγκλωβίστηκαν εκεί μέσα! Αμέσως όσοι ήταν δίπλα τους κάλεσαν γρήγορα την αστυνομία και την πυροσβεστική. Τελικά με την κατάσταση μην είναι καθόλου εύκολη, οι διασώστες αποφάσισαν να κόβουν το μέταλλο με σκοπό να τους σώσουν, όπως και τελικά συνέβη.

Αμέσως οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο με σκοπό να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να διαπιστωθεί αν έχουν τραυματιστεί, ευτυχώς χωρίς να έχουν κάτι. Η είδηση προφανώς έκανε το γύρο του κόσμου, αλλά η εταιρία ακόμα δεν έχει πάρει επίσημη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x