Παράξενα

Τσακώθηκαν για την αμοιβή του και του πέταξε 1000 ευρώ σε κέρματα καλυμμένα με πετρέλαιο!

Ένας ιδιοκτήτης εταιρείας επισκευής αυτοκινήτων τσακώθηκε με υπάλληλό του για την αμοιβή του και του πέταξε για αντίποινα 1000 ευρώ σε κέρματα καλυμμένα σε πετρέλαιο!

Μήνυση στο αφεντικό του, έναν ιδιοκτήτη καταστήματος από την Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτείων, κατέθεσε υπάλληλός του, επειδή του πέταξε, για να τον… πληρώσει, 90.000 πένες καλυμμένες με πετρέλαιο στον δρόμο!

Δείτε το βίντεο:



Ο υπάλληλος Andreas Flaten παραιτήθηκε από τη θέση του λόγω μιας μισθολογικής διαφωνίας το 2020, αλλά το απίστευτο είναι πως το αφεντικό της εταιρείας επισκευής αυτοκινήτων άφησε ένα σωρό νομίσματα αξίας 1000 ευρώ περίπου, βαμμένα με πετρέλαιο, έξω από το σπίτι του!

Ανάμεσα στο σωρό από νομίσματα υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε «F *** You».

Το υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ φέρεται να έχει καταθέσει ομοσπονδιακή καταγγελία κατά της A OK Walker Autoworks και του ιδιοκτήτη της, Miles Walker, για παραβίαση της απαγόρευσης των αντιποίνων, παράλληλα με τους νόμους για τις υπερωρίες.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα The Independent, το τμήμα θα ζητήσει πίσω 36.971$ σε μισθούς, μετά τα αντίποινα του κ. Walker!

Ο κ. Flaten δημοσιοποίησε τους ισχυρισμούς του σχετικά με τις αναφερόμενες ενέργειες του κ. Walker μετά την παραίτησή του τον Νοέμβριο του 2020 και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έλαβε τον τελικό μισθό του, παρά μόνο τέσσερις μήνες αργότερα.

Το τμήμα εργασίας σημείωσε σε ένα δελτίο τύπου ότι χρειάστηκαν σχεδόν επτά ώρες, για να καθαριστεί η στοίβα των νομισμάτων από το αυτοκίνητο του κ. Flaten.

Το ίδιο τμήμα, δε, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο κ. Walker παραβίασε τον Νόμο περί Δίκαιων Προτύπων Εργασίας και δεν συμμορφώθηκε με τις διαδικασίες υπερωριών, αποτυγχάνοντας να πληρώσει το ποσοστό υπερωριών, που συνεπάγεται όταν ένας εργαζόμενος εργάζεται πάνω από 40 ώρες την εβδομάδα.

ΗΠΑ: Του πέταξε 1000 ευρώ καλυμμένα με πετρέλαιο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x