Παράξενα

«Πιλότος αεροσκάφους που πήρε φωτιά πριν απογειωθεί έτρεξε και βγήκε πρώτος έξω»

Ένα απίστευτο περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη, με αεροσκάφος να πιάνει φωτιά πριν την απογείωση και τον πιλότο να... εξαφανίζεται πρώτος.

Στιγμές τρόμου φέρονται να έζησαν επιβάτες αεροπλάνου που θα πετούσε από τη Βαρκελώνη για το Μπέρμιγχαμ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Sun, στο αεροσκάφος της ισπανικής εταιρείας Vueling Airlines ξέσπασε φωτιά λίγο πριν την απογείωση, με επιβάτες να καταγγέλλουν ότι μόλις ο πιλότος ενημερώθηκε για το τι συμβαίνει, έτρεξε πανικόβλητος και βγήκε πρώτος πρώτος έξω για να σωθεί!

«Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο και μετά αρχίσαμε να μυρίζουμε κάτι να καίγεται. Καπνοί έβγαιναν από το πίσω μέρος του αεροπλάνου» είπε ένας εκ των επιβαινόντων, που εξήγησε ότι «οι αεροσυνοδοί έτρεχαν πάνω-κάτω, αρχικά μας είπαν να παραμείνουμε προσδεμένοι, μετά να λύσουμε τις ζώνες μας.

Μετά τον πιλότο, έφυγε και το πλήρωμα. Έμεινε μία αεροσυνοδός που ούρλιαζε να κατέβουμε. Αρχίσαμε να βγαίνουμε από το αεροπλάνο όσο ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα κατέφταναν στο σημείο.

Μας πήγαν σε ένα σημείο του αεροδρομίου και δεν μας έλεγαν τι έχει συμβεί. Τελικά μας επιβίβασαν σε άλλο αεροσκάφος και περιμέναμε μιάμιση ώρα μέχρι να ανεφοδιαστεί. Το κλίμα ήταν κάκιστο, δεν μας σέρβιραν καν νερό στο ταξίδι».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x