TV

Καρολίνα: «Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα στα social media-Δεν μου άρεσαν τα repost του Μπο»

Η Καρολίνα Καλύβα μίλησε για τα μηνύματα μίσους που έλαβε για όσα έγιναν στο Survivor.

Την αποκάλυψη πως έλαβε απειλητικά μηνύματα στα social media για τα όσα έγιναν στο Survivor All Star έκανε η Καρολίνα Καλύβα στην εκπομπή «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ. Η 33χρονη γυμνάστρια ήρθε στο επίκεντρο για τα φιλιά που αντάλλαξε με τον Μάριο Πρίαμο, ενώ ήταν έξω από το παιχνίδι σε σχέση με τον Μπο.

«Δεν είχα ιδέα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις. Έλαβα απειλητικά μηνύματα. Δέχτηκα μηνύματα σε post, δεν χρειάζεται να τα διαγράψω», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν μου άρεσε που ο Μπο έκανε repost stories που με κατηγορούσαν, ήταν φάουλ από τη στιγμή που δεν υπήρχε ο αντίλογος. Ο Μπο δεν με άκουσε από κοντά. Του έστειλα ένα μήνυμα, αλλά δεν υπήρχε απάντησε». Ερωτηθείσα αν ζήτησε συγγνώμη από τον Μπο απάντησε «... είναι προσωπικό δεδομένο».

Ο Μπο σε δηλώσεις που έκανε στα Μέσα για την υπόθεση είπε: «Εννοείται ότι δεν θα τη... σκοτώσω. Ό,τι έγινε έγινε. Μου έστειλε ένα μήνυμα η Καρολίνα, δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε δημόσια. Δεν χρειάζομαι καμία εξήγηση. Ήταν μια ωραία, δυνατή σχέση, που για μένα είχε προοπτικές, αλλά κράτησε έναν μήνα. Δεν με απασχολεί από εδώ και πέρα τι κάνει η Καρολίνα και ο Μάριος. Τι να πω και στον Μάριο; Δεν χρειάζεται να μιλήσω. Πιο πολύ σε πειράζει αυτό που έγινε λόγω της ανθρώπινης σχέσης».







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x