TV

Καρολίνα: «Ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί»

Η Καρολίνα Καλύβα μίλησε για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο και όσα ακούστηκαν για αυτό.

Για όσα έγιναν στο Survivor All Star μίλησε στο «Καλό Μεσημεράκι» η Καρολίνα Καλύβα.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, η πρώην παίκτρια μίλησε για όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο και τα επίμαχα πλάνα που δημοσιεύτηκαν:

«100% ξέραμε ότι το drone μας κατέγραψε, δεν είδες πώς έφυγα; Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα με τον Μάριο Πρίαμο. Κάνει καλό σε εσένα, εσωτερικά. Ο κόσμος βασίστηκε σε αυτό που είχα έξω στη ζωή μου και όχι σε αυτό που είχα μέσα και θα δημιουργούνταν μέσα στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και στο πώς εκφράζοντα».



Επίσης, ανέφερε πως ο συμπαίκτης της δεν ανταποκρίθηκε όπως αυτή: «Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, ποσοτικά, έχει να κάνει με το τι είμαι γυναίκα και είναι η καρδιά μου που μιλάει, ενώ ο Μάριος ήθελε να κρατήσει τα προσχήματα, χαμηλά και να μη δίνει δικαίωμα στους ανθρώπους να μιλάνε. Δεν αφορά κανέναν αυτό που έχει δημιουργηθεί, είναι προσωπικό. Εδώ καλά-καλά δεν τα είχαμε πει μεταξύ μας, θα τα λέγαμε στον κόσμο;».



Τέλος, είπε: «Αυτό που σκέφτηκα στο συμβούλιο είναι ότι τουλάχιστον θα μαθευτεί εκεί έξω μια ώρα αρχύτερα, γιατί σε κανέναν δεν αξίζει να περιμένει σε αυτή τη ζωή. Ούτε εγώ ήξερα τι με περιμένει έξω… Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ήταν ένας μήνας σχέση» .



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x