TV

Κάτι Ξαναψήνεται: Νέος χρόνος, νέες μαγειρικές συγκινήσεις

Η μαγειρική εβδομάδα βρίσκει σήμερα στην κουζίνα του σπιτιού της την Ευαγγελία. Είναι φοιτήτρια θεατρικών σπουδών και η μικρότερη της παρέας.

Η πρώτη εβδομάδα για το 2022 του “Κάτι Ξαναψήνεται” ξεκινά με πέντε νέους παίκτες. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχεται πέντε διαφορετικές προσωπικότητες που καλούνται να ξεδιπλώσουν τους χαρακτήρες τους και φυσικά να μαγειρέψουν όμορφα και γευστικά πιάτα.

Ποδαρικό στη νέα μαγειρική εβδομάδα κάνει σήμερα η Ευαγγελία. Είναι φοιτήτρια θεατρικών σπουδών και η μικρότερη της παρέας. Η σχέση της με την κουζίνα δεν είναι και ιδιαίτερα καλή, αλλά ακολουθεί πιστά τις συνταγές της μαμάς της. Το τραπέζι στρώνεται και η αμηχανία των καλεσμένων είναι έκδηλη, καθώς όλοι προσπαθούν να έρθουν πιο κοντά. Η Στέλλα βρίσκει το μενού καταπληκτικό, κάτι που βάζει σε σκέψεις τους υπολοίπους.

Τρίτη 4/1 και ο Κώστας ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του. Ο πάγος έχει σπάσει μεταξύ των καλεσμένων, μόνο που το μενού του Κώστα προκαλεί πολλά ερωτήματα. Το ορεκτικό είναι σε αρκετά μεγάλη ποσότητα και θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει με κυρίως. Το γλυκό, οι περισσότεροι δεν το έχουν δοκιμάσει ποτέ και απ’ ότι φαίνεται δεν θα το έτρωγαν ξανά. Η Στέλλα όμως για ακόμα ένα βράδυ βρίσκει τα πιάτα του οικοδεσπότη υπέροχα.

Τετάρτη 5/1 και ο Μιχάλης έχει την τιμητική του. Το μενού του είναι αρκετά ιδιαίτερο. Η Στέλλα και ο Κώστας δεν δείχνουν τόσο χαλαροί όσο τις προηγούμενες μέρες και μοιάζουν ιδιαίτερα απαιτητικοί με τα πιάτα του. Δεν τους αρέσουν αρκετά πράγματα. Οι υπόλοιποι εύχονται απλά να κλείσει η βραδιά χωρίς εντάσεις.

Την Πέμπτη 6/1, ο Μιχάλης παίρνει τη σκυτάλη στη μαγειρική. Έχει αρκετό άγχος και θέλει όλα να είναι στην εντέλεια. Μια αστοχία όμως, δεν περνά απαρατήρητη από τον Κώστα, κάτι που κάνει τους υπολοίπους να αναρωτιούνται εάν υπάρχει κάποια στρατηγική.

Παρασκευή 7/1 και η αγωνία κορυφώνεται. Η Στέλλα, θέλει μέσα από το μενού της να “εκπαιδεύσει” την υπόλοιπη παρέα και να της μάθει να τρώει υγιεινά και χωρίς κρέας. Τα πράγματα όμως δεν πάνε όπως τα είχε υπολογίσει και οι καλεσμένοι της είναι εμφανώς δυσαρεστημένοι. Ο Κώστας είναι αρκετά εκνευρισμένος κάτι που φαίνεται από τις αντιδράσεις του.

Ποιος θα είναι άραγε ο νικητής αυτής της εβδομάδας;



“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”
Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Καθημερινά στις 17.05, στον ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x