Μουσική

Συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο Κερτ Κομπέιν δεν αυτοκτόνησε, αλλά δολοφονήθηκε

Σύμφωνα με τον συγγραφέα δεν βρέθηκαν ούτε αποτυπώματα στο όπλο με το οποίο ο Κερτ Κομπέιν έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν τρεις δεκαετίες από τον θάνατο του θρυλικού τραγουδιστή τον Nirvana, Κερτ Κομπέιν, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εξακολουθούν να μην πιστεύουν ότι η αυτοκτονία ήταν η αιτία του θανάτου του. Ένας από αυτούς είναι ο συγγραφέας Ίαν Χάλπεριν, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έχει αποδείξεις που δείχνουν ότι ο Κομπέιν είχε κάνει χρήση ηρωίνης (βρέθηκαν 70 δόσεις στον οργανισμό του), όταν βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι επιστημονικά δεν βγάζει κανένα νόημα το γεγονός ότι ο σταρ της μουσικής αυτοκτόνησε.

«Ο Κομπέιν δολοφονήθηκε όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχω συλλέξει», ανέφερε ο συγγραφέας στην αμερικανική εφημερίδα «The U.S. Sun».

«Είχε 70 φορές τη θανατηφόρα δόση ηρωίνης στον οργανισμό του. Οι ιατροδικαστές-παθολογοανατόμοι λένε ότι είναι αδύνατο για οποιονδήποτε να αντέξει τόση ποσότητα ηρωίνης για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο, πόσο μάλλον να γυρίσει, να σηκώσει μια καραμπίνα και να αυτοκτονήσει. Είναι επιστημονικά αδύνατο ο Κομπέιν να αυτοκτόνησε με το κυνηγετικό όπλο. Για να είμαστε σαφείς, η ηρωίνη ήταν 70 φορές περισσότερη από ότι θα μπορούσε να αντέξει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, ο οποίος δεν είχε κάνει χρήση στο παρελθόν και τριπλάσια ποσότητα από ότι θα μπορούσε να αντέξει ένας χρήστης. Επίσης, γράφω ότι δεν υπήρχαν αποτυπώματα στο όπλο που βρήκαν. Οι νεκροί δεν σκουπίζουν τα αποτυπώματά τους», πρόσθεσε.

Ο Κερτ Κομπέιν βρέθηκε νεκρός στις 5 Απριλίου του 1994, σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x