Gossip

Η βόλτα του Κριστιάνο στο Μαρανέλο με Σάινθ-Λεκλέρκ και τα τρία «μωρά»

Ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής παρέα με δύο top οδηγούς της Ferrari (Σάινθ-Λεκλέρκ) και τρία υπερπολυτελή αυτοκίνητα της Scuderia.

Τράβηξε τα βλέμματα πάνω του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο άσος της Γιουβέντους έγινε πρόσφατα αντικείμενο συζήτησης, καθώς την περασμένη Δευτέρα βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της Ferrari και μάλιστα λίγες ώρες μετά τη βαριά ήττα της «Γηραιάς Κυρίας» από τη Μίλαν με 3-0. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μπορεί να της κοστίσει ακριβά σε ό,τι αφορά την έξοδο στο Champions League.

Κριστιάνο: Η βόλτα στο Μαρανέλο και τα τρία «μωρά»

Ο «CR7» βρέθηκε στο Μαρανέλο με τον Αντρέα Ανιέλι να δίνει το «παρών» και κυκλοφόρησε η φήμη ότι απέκτησε ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο της Scuderia, αξίας 1,6 εκατομμυρίου ευρώ. Σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας υλικό από τη συγκεκριμένη επίσκεψη του Πορτογάλου άσου, όπου είχε ευχάριστο τετ-α-τετ μαζί με τον Κάρλος Σάινθ και τον Σαρλ Λεκλέρκ και παρέδωσε δύο δώρα. Ισάριθμες εμφανίσεις του από τον ιταλικό σύλλογο.

Έδειξε πανευτυχής και ειδικά από τη στιγμή που οδήγησε τα τρία υπερπολυτελή αυτοκίνητα και συγκεκριμένα μια Ferrari F8 Tirbuto 721 ίππων, μια SF90 Stradale, που είναι υβριδικό 1.000 ίππων και μια Monza SP1 810 ίππων. Μάλιστα, φημολογείται ότι το τελευταίο όχημα είναι αυτό που έβαλε στο… μάτι ο Κριστιάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x