Παράξενα

Λαμπραντόρ «άραζε» σε κλουβί ζωολογικού κήπου με ένα τσιτάχ και υπάρχει εξήγηση

Viral έχει γίνει μια φωτογραφία στα social media, που δείχνει ένα λαμπραντόρ να κάθεται και να κοιμάται μέσα σε ένα κλουβί ζωολογικού κήπου, που φιλοξενεί κανονικά τσιτάχ!

Τον γύρο του κόσμου κάνει μια φωτογραφία από τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα από έναν ζωολογικό κήπο του Νιου Τζέρσι. Τι ήταν αυτό που την έκανε viral; Πολύ απλά, ένα λαμπραντόρ… έριχνε αμέριμνο έναν ύπνο, μέσα σε κλουβί που φιλοξενεί τσιτάχ, δηλαδή ένα άγριο αιλουροειδές.

Αν και αρκετοί πίστεψαν ότι θα γινόταν τραγωδία, η αλήθεια απέχει αρκετά και φυσικά υπάρχει εξήγηση. Με σκοπό να καταφέρουν να τα κρατούν σε εγρήγορση, οι υπεύθυνοι του πάρκου επιλέγουν να βάζουν σκυλιά της συγκεκριμένης ράτσας παρέα με τα μωρά τσιτάχ από την τρυφερή ηλικία. Έτσι, μεγαλώνουν σαν αδέρφια!

Πολλοί είναι αυτοί που φυσικά διαφωνούν με τη συγκεκριμένη τακτική. Πρώτον γιατί έτσι και αλλιώς τα ζώα είναι περιορισμένα και όχι στο φυσικό τους περιβάλλον. Δεύτερον, συνηθίζουν τα άλλα ζώα και έτσι οι πιθανότητες να ζήσουν κάποια μέρα ελεύθερα στη φύση εκμηδενίζονται, μιας και «χάνεται» η αγριότητά τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x