Κινηματογράφος

Λάνθιμος: Ως «ακατάλληλη» αξιολογήθηκε η νέα του ταινία «Poor Things»

Η ταινία χαρακτηρίστηκε «R-rated» για «έντονο και διάχυτο σεξουαλικό περιεχόμενο, για ενοχλητικό υλικό από gore εικόνες και για απρεπή εκφορά λόγου».

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things», αξιολογήθηκε από το MPA ως «ακατάλληλη». Συγκεκριμένα, η ταινία κρίνεται «R-rated» (ακατάλληλη) για «έντονο και διάχυτο σεξουαλικό περιεχόμενο, για γραφικό γυμνό, για ενοχλητικό υλικό από gore εικόνες και για απρεπή εκφορά λόγου».

Η νέα ταινία του Λάνθιμου («Κυνόδοντας», «Άλπεις», «Η Ευνοούμενη») βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Alasdair Gray και περιλαμβάνει ένα all-star cast ηθοποιών στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ανάμεσα στους οποίους συναντάμε την Εμα Στόουν, τον Μαρκ Ράφαλο, τον Γουίλεμ Νταφόe και τον Κρίστοφερ Αμποτ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν «διαρρεύσει», το «Poor Things» θα είναι ένα βικτωριανό παραμύθι έρωτα, ανακάλυψης και επιστημονικών προκλήσεων. Η ταινία αφηγείται την απίστευτη ιστορία της Belle Baxter, μιας νεαρής γυναίκας που την επαναφέρει στη ζωή ένας εκκεντρικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας.

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου αναμένεται να γίνει στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x