Gossip

Παντρεύεται απόψε ο Λαουτάρο Μαρτίνες την εντυπωσιακή Αγκουστίνα

Δώδεκα μέρες πριν τον τελικό του Champions League, ο Λαουτάρο Μαρτίνες παντρεύεται απόψε.

Λίγες μέρες πριν την τεράστια πρόκληση του τελικού του Champions League, ο Λαουτάρο Μαρτίνες... παντρεύεται. Απόψε, στη λίμνη Κόμο ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ θα παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο την επί σειρά ετών σύντροφό του, Αγκουστίνα Γκαντόλφο.

Το ζεύγος έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο, αλλά απόψε θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά με κάθε επισημότητα, σε μια λαμπρή τελετή, στην οποία αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο καλός φίλος του Λαουτάρο και συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι.

Με την 26χρονη συμπατριώτισσα του ο φορ της Ίντερ είναι σε σχέση από το καλοκαίρι του 2018, από την εποχή δηλαδή της μεταγραφής του από την Ράσινγκ Κλουμπ στην Ίντερ. Με την Αγκουστίνα, που είναι πρώην αθλήτρια βόλεϊ και πλέον δραστηριοποιείται ως ιδιοκτήτρια εστιατορίου (στο Μιλάνο) και influencer, έχουν αποκτήσει μια κόρη ενάμιση έτους.

Το επόμενο Σάββατο, ο Λαουτάρο Μαρτίνες φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τη σεζόν με την κατάκτηση του Champions League, στον μεγάλο τελικό της Ίντερ με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Κωνσταντινούπολη.

























Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x