Μουσική

Έγραψε ιστορία ο ράπερ Λεξ στη Θεσσαλονίκη – 30.000 κόσμου στο Καυτανζόγλειο

Το κατάμεστο Καυτανζόγλειο φιλοξένησε περίπου 30.000 -νεαρούς κυρίως- θεατές που τραγούδησαν μαζί με τον ΛΕΞ τις αγωνίες τους για τη σκληρή εικόνα της κοινωνίας.

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το παρών στη χθεσινή συναυλία του ράπερ Λεξ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγευτική και ο Θεσσαλονικιός ράπερ ξεπέρασε τον εαυτό του.

Εκατοντάδες πυρσοί «έβαψαν» το στάδιο κόκκινο. Ο Λεξ τραγούδησε τις αγαπημένες του επιτυχίες αλλά και τα πολυαναμενόμενα κομμάτια από τον νέο του δίσκο με τίτλο «Μετρό». Όταν εμφανίστηκε στη σκηνή επικράτησε πανδαιμόνιο. Χιλιάδες κόσμου τραγουδούσαν μαζί με τον καλλιτέχνη, ο οποίος έφερε ξανά στο προσκήνιο το πολιτικό τραγούδι.

Όπως έγινε γνωστό κόπηκαν περίπου 27.700 εισιτήρια. Σύμφωνα με κάποιες αναφορές ο κόσμος που βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο έφτασε τις 30.000. Η πλειοψηφία του κόσμου ήταν άτομα νεαρής ηλικίας όμως υπήρχαν και μεγαλύτεροι που θέλησαν να θαυμάσουν από κοντά τον «ποιητή του περιθωρίου». Νέες και νέοι από διάφορες πόλεις της Ελλάδας ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν την ιστορική συναυλία.

Δείτε βίντεο από την μοναδική σε κόσμο και παλμό συναυλία:

@geodimoulas 30.000 ρε αλεξακη;#lex #thessaloniki #tgk #metro ? Air Max - LEX & Dof Twogee


@akidfromskg #mpesfypgamw #lex #skg #2310 #akidfromskg #thessalonikigreece ? original sound - Just a kid from SKG


@greekhope 21/10/2022 Θεσσαλονίκη #λεξ #live ? πρωτότυπος ήχος - Greek Hope Radio ??


Μετά το πέρας τη συναυλίας σημειώθηκαν επεισόδια. Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων που φρουρούσαν την υπό ανέγερση βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ.

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x