Gossip

Το Instagram έριξε σέξι φωτογραφίες της Μαντόνα: Τις ανέβασε ξανά και ξέσπασε κατά της λογοκρισίας

Η Μαντόνα δημοσίευσε ξανά τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που «έριξε» το Instagram, μαζί με ένα ηχηρό μήνυμα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα και τη λογοκρισία.

Το Instagram έριξε τις σέξι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαντόνα, όμως αυτή είχε μια ηχηρή απάντηση.

Η 62χρονη σούπερ σταρ δημοσίευσε ξανά τις φωτογραφίες λογοκριμένες και έστειλε μήνυμα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα και τον μισογυνισμό που έχει βιώσει.

«Δημοσιεύω ξανά τις φωτογραφίες που κατέβασε το Instagram χωρίς προειδοποίηση ή ενημέρωση. Ο λόγος που ανέφεραν στους διαχειριστές ήταν ότι είχε αποκαλυφθεί ένα μικρό κομμάτι της θηλής μου.

Ακόμα μένω κατάπληκτη από το γεγονός ότι ζούμε σε μια κουλτούρα που επιτρέπει να φανεί κάθε κομμάτι του γυναικείου σώματος, εκτός από τη θηλή. Σαν να είναι το μοναδικό κομμάτι της γυναικείας ανατομίας που θα μπορούσε να σεξουαλικοποιηθεί. Η θηλή που τρέφει ένα μωρό.

Μια ανδρική θηλή δεν θα μπορούσε να εκληφθεί ως ερωτική; Και τι συμβαίνει με τα γυναικεία οπίσθια που δεν λογοκρίνονται πουθενά…

Χαίρομαι που έχω καταφέρει να παραμείνει διαυγής μετά από τέσσερις δεκαετίες λογοκρισίας, σεξισμού, ρατσισμού της ηλικίας και μισογυνισμού. Σε τέλειο συγχρονισμό με τα ψέματα που μας μεγάλωσαν σχετικά με τους προσκυνητές που αντάλλαξαν ειρηνικά ψωμί με τους Ιθαγενείς όταν προσγειώθηκαν στο Plymouth Rock. Ο θεός να ευλογεί την Αμερική. #artistsareheretodisturbthepeace».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x