Κινηματογράφος

«Έχω και άλλα σκ@τ@ να κάνω»: Ο Μάικλ Κίτον δεν έχει δει ποτέ ολόκληρη ταινία της Marvel ή της DC!

Ο Μάικλ Κίτον, γνωστός αν μη τι άλλο για τον ρόλο του Batman/Bruce Wayne στο Batman του 1989 και το Batman Returns του 1992, αποκάλυψε ότι δεν έχει δει ποτέ ολόκληρη ταινία της Marvel ή της DC!

Σε μια αποκάλυψη, που αν μη τι άλλο προκαλεί αίσθηση, προχώρησε ο ηθοποιός Μάικλ Κίτον, γνωστός για τον ρόλο του Batman/Bruce Wayne στο Batman του 1989 και το Batman Returns του 1992.

Ο 70χρονος, επέστρεψε στη σκηνή των υπερήρωων ως ο κακός Vulture στο Spider-Man: Homecoming της Marvel το 2017. Και επανέλαβε τον ρόλο του νωρίτερα φέτος στο Morbius με τον Jared Leto.

Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι έχει συμμετάσχει και στα δύο σύμπαντα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είπε πρόσφατα στο Variety ότι δεν έχει καταφέρει ποτέ να παρακολουθήσει καμία από τις πολυάριθμες ταινίες των franchise!

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι δεν το πιστεύουν αυτό, ότι δεν έχω δει, δηλαδή, ποτέ ολόκληρη ταινία της DC ή της Marvel, αλλά είναι αλήθεια», δήλωσε ο Keaton και πρόσθεσε: «Και δεν λέω ότι δεν έχω δει επειδή είμαι ξεροκέφαλος. Πιστέψτε με! Δεν είναι αυτό.

Απλώς υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που παρακολουθώ, Ξεκινάω να βλέπω κάτι, και νομίζω ότι είναι υπέροχο και βλέπω τρία επεισόδια, αλλά έχω και άλλα σκ@τ@ να κάνω
»!

Όταν ρωτήθηκε, εξάλλου, γιατί επέλεξε να επαναλάβει τον ρόλο του Batman σχεδόν 30 χρόνια αργότερα στην επερχόμενη ταινία The Flash -στην οποία πρωταγωνιστεί ο αμφιλεγόμενος ηθοποιός Ezra Miller και πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023- απάντησε: «Έμοιαζε διασκεδαστικό. Ήμουν περίεργος πώς θα ήταν μετά από τόσα χρόνια».

Ο Κίτον, αξίζει να σημειωθεί, απέρριψε έναν ρόλο στην τρίτη ταινία Batman Forever, όταν πια δεν υπήρχε Μπάρτον…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x