Κινηματογράφος

Ο Μάικλ Τζόρνταν θα εμφανιστεί στο Space Jam 2!

Έσκασε η... μπόμπα! To Space Jam 2, με πρωταγωνιστή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις ΗΠΑ, ο Μάικλ Τζόρνταν θα εμφανιστεί ξανά!

Υπέροχα νέα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Αμερικάνοι τις τελευταίες ώρες, στο Space Jam 2, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι, αναμένεται να εμφανιστεί και ο Μάικλ Τζόρνταν!

Tη... φωτιά άναψε ο Ντον Τσιντλ, που θα εμφανιστεί επίσης στην ταινία, λέγοντας την εξής κουβέντα: «Ο Μάικλ Τζόρνταν θα είναι στην ταινία! Όχι, όμως, με τον τρόπο που περιμένετε»!

Καταλαβαίνετε ότι η ατάκα του έχει προκαλέσει χαμό και όλοι ψάχνουν να βρουν πώς θα εμφανιστεί ο Air στο Space Jam: A New Legacy, σχεδόν 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας.

Θυμίζουμε, στο νέο Space Jam ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μάχεται για να πάρει πίσω τον γιο του, που τον έχουν απαγάγει εξωγήινοι. Σύμμαχοί του θα είναι οι χαρακτήρες της Warner Brothers, ο Μπαγκς Μπάνι, ο Ντάφι Ντακ κτλ. Ένας αγώνας μπάσκετ θα κρίνει την τύχη όλων και ο «βασιλιάς» πρέπει να κερδίσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x