Κινηματογράφος

Μάργκοτ Ρόμπι: Το όνειρό της ήταν να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ–Η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα

Η Μάργκοτ Ρόμπι φίλησε τον Μπραντ Πιτ και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

Η Μάργκοτ Ρόμπι είχε όνειρο να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ και μια καλή νεράιδα – η ίδια- έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Όταν ήρθε η στιγμή να συμπρωταγωνιστήσουν με τον γοητευτικό ηθοποιό δεν έχασε την ευκαιρία και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα…

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτή είναι υπεύθυνη για το… «καυτό» φιλί με τον Πιτ στην ταινία «Babylon», καθώς αυτή η σκήνη ούτε που υπήρχε στο σενάριο από τον σκηνοθέτη Νταμιάν Σαζέλ.

Η Μάργκοτ Ρόμπι ανέφερε ότι η ίδια πρότεινε το φιλί με τον Μπραντ Πιτ, γιατί το ονειρευόταν από μικρή… «Δεν ήταν στο σενάριο. Σκέφτηκα: ‘’Πότε θα μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να φιλήσω τον Μπραντ Πιτ;’’. Ας το κάνω», είπε χαμογελώντας η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός.

Όσο για την αντίδρασή της στο φιλί, η ίδια δήλωσε: «Ήταν, απλά, υπέροχα!».

Εξηγώντας πώς τα κατάφερε να προσθέσει τη συγκεκριμένη σκηνή, είπε ότι μετέφερε τη σκέψη της στον σκηνοθέτη, ο οποίος, αρχικά, της είπε ότι απλά θέλει να φιλήσει τον Μπραντ Πιτ. «Κι εγώ είπα: ‘’Ε, λοιπόν, κάνε μου μήνυση. Μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί αυτή η ευκαιρία…’’».

Μετά την πρώτη λήψη ο Σαζέλ ήταν πεπεισμένος ότι η προσθήκη αυτή ήταν η σωστή κίνηση, οπότε τους έβαλε να το επαναλάβουν: «Κάντε το ξανά. Αυτό πραγματικά λειτουργεί!», πρόσθεσε η ηθοποιός.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x