Παράξενα

Πρώην επιθετικός των Μπόρνμουθ και ΚΠΡ παράτησε το ποδόσφαιρο για να γίνει επαγγελματίας σεφ!

Ο πρώην επιθετικός των Μπόρνμουθ και ΚΠΡ, Μαρκ Πιου με θητεία και γκολ στην Premier League, παράτησε το ποδόσφαιρο για να ακολουθήσει επαγγελματική καριέρα ως σεφ.

Παράτησε τους αγωνιστικούς χώρους για τις κουζίνες... Ο λόγος για τον πρώην επιθετικό των Μπόρνμουθ και ΚΠΡ, Μαρκ Πιου, ο οποίος έχει καταγράψει 67 συμμετοχές με 5 γκολ και 6 ασίστ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League, αλλά προτίμησε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για να κυνηγήσει το όνειρο της επαγγελματικής καριέρας στη μαγειρική.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιθυμία γεννήθηκε επί της ουσίας από το πουθενά, καθώς όπως τόνισε ο ίδιος μέχρι και πριν μερικά χρόνια ήταν ένας άθλιος μάγειρας, που συνήθιζε να τρώει πίτσες πριν από κάθε του αγωνιστική υποχρέωση.

Το τεράστιο ενδιαφέρον του για τη γεύση και τις κουζίνες αναδύθηκε μετά από ένα διαδικτυακό μάθημα που παρακολούθησε εν μέσω καραντίνας, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Σριούσμπερι, ομάδα που αποτέλεσε και την τελευταία της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο 35χρονος πλέον Μάρκ Πιου, που εστιάζει σε συνταγές γύρω από την υγιεινή διατροφή, είναι πασίγνωστος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον λογαριασμό του στο instagram να μετρά περισσότερους από 55 χιλιάδες ακόλουθους.

Μερικά από τα λόγια του για το πως άλλαξε η ζωή του, με την στροφή στη μαγειρική:

«Συνήθιζα να τρώω πίτσα πριν από κάθε μου αγώνα και επειδή κερδίζαμε δεν σταμάτησα να το επαναλαμβάνω, ήμουν ένας απαίσιος μάγειρας, μέχρι που παρακολούθησα εκείνο το διαδικτυακό μάθημα για τη διατροφή. Μέσα στη διάρκεια της καραντίνας είχα άπλετο χρόνο και πραγματικά δεν έβρισκα καλύτερη ασχολία από το να μαγειρεύω για εμένα και την οικογένεια μου», ανέφερε.



Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x