Κινηματογράφος

Σοκαριστικά αδυνατισμένος ο Κίλιαν Μέρφι για τις ανάγκες του νέου του ρόλου ως Οπενχάιμερ!

Ο Κίλιαν Μέρφι εμφανίστηκε μεταμορφωμένος, έχοντας χάσει πάρα πολλά κιλά, για τις ανάγκες του νέου του ρόλου ως Ρόμπερτ Οπενχάιμερ!

Τα κιλάκια του δεν λες σε καμία περίπτωση ότι τα έχει. Παρ' όλα αυτά, η μεταμόρφωση του Κίλιαν Μέρφι είναι σοκαριστική!

Ο σταρ των Peaky Blinders εμφανίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Οπενχάιμερ», όπου υποδύεται τον «πατέρα της ατομικής βόμβας», εμφανώς αδυνατισμένος!

Στην πολυαναμενόμενη ταινία, ο Μέρφι συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν για άλλη μια φορά, με το ζευγάρι να έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στην τριλογία The Dark Knight, Inception και Dunkirk.

Μιλώντας για τον ρόλο νωρίτερα φέτος, ο 45χρονος Μέρφι είπε στο Esquire: «Είναι η πρώτη φορά που μου δίνει ο Nolan πρωταγωνιστικό ρόλο, για τον οποίο είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος, αλλά και πολύ ενθουσιασμένος. Είναι ένα τεράστιο χρέος και έχει πολλή δουλειά. Αλλά, κατά την εκτίμησή μου, δουλεύεις με έναν από τους μεγαλύτερους εν ζωή σκηνοθέτες, άρα είσαι σε ασφαλή χέρια».

Βασισμένη στο βιβλίο American Prometheus: The Triumph And Tragedy of J. Robert Oppenheimer, που κέρδισε το βραβείο Pulitzer, η ταινία έχει γραφτεί από τους Kai Bird και Martin J. Sherman.

Η ταινία θα επικεντρωθεί στη ζωή του πρώην επικεφαλής του Εργαστηρίου του Λος Άλαμος εν καιρώ πολέμου και τη συμμετοχή του στο Manhattan Project -την κωδική ονομασία για την αμερικανική έρευνα και ανάπτυξη πυρηνικών όπλων τη δεκαετία του 1940.

Μέρφι: Σοκαριστικά αδυνατισμένος για τον νέο του ρόλο

Μέρφι: Σοκαριστικά αδυνατισμένος για τον νέο του ρόλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x