Μουσική

Μικ Τζάγκερ: Βιβλίο αναφέρει πως είχε ερωτικές σχέσεις με δύο άλλα μέλη των Stones

Ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει ότι ο Μικ Τζάγκερ είχε ερωτικές σχέσεις με μέλη των Rolling Stones.

Ο79χρονος Μικ Τζάγκερ είναι γνωστούς ως ένας από τους πιο ερωτικούς —και άπιστους— σταρ του Rock 'n Roll, και είχε σχέσεις με μερικές από τις πιο ποθητές γυναίκες του κόσμου, όπως η Τζέρι Χολ, η Μαριάν Φέιθφουλ, η Ανίτα Πάλενμπεργκ και η Mάρσα Χαντ.

Ωστόσο, ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει ότι ο Μικ Τζάγκερ δεν είναι απλώς ο γνωστός θρυλικός εραστής του λεγόμενου «ασθενούς φύλου». Είχε επίσης ερωτικές σχέσεις με περισσότερους άντρες απ' ό,τι πιστεύεται ευρέως ... περιλαμβανομένων δύο μελών του δικού του συγκροτήματος.

Η συγγραφέας Λέσλι Ανν Τζόουνς υποστηρίζει στο νέο της βιβλίο «The Stone Age» ότι είναι καιρός ο Τζάγκερ να επαναξιολογηθεί ως «το εμβληματικό πρόσωπο των αμφιφυλόφιλων», αναφέροντας ότι είχε σχέση με τον Κιθ Ρίτσαρντς στις πρώτες μέρες του συγκροτήματος, καθώς και με τον κιθαρίστα Μικ Τέιλορ, ο οποίος ήταν μέλος των Stones από το 1969 έως το 1974.

Και οι δύο άντρες αναφέρονται σε ένα εκτενές παράρτημα του βιβλίου, με λεπτομέρειες για τις θυελλώδεις σχέσεις που είχαν οι Stones όλα αυτά τα χρόνια. Αναφέρεται η χρόνια τώρα φημολογούμενη σχέση του Τζάγκερ με τον Ντέιβιντ Μπόουι (η τραγουδίστρια Άβα Τσέρι έχει δηλώσει ότι έκανε σεξ μαζί με τον Τζάγκερ και τον Μπόουι). Όπως και μια υποτιθέμενη σχέση με τον Αυστριακό ηθοποιό Χέλμουτ Μπέργκερ — τον άντρα που τον σύστησε στην πρώτη του σύζυγο Μπιάνκα.

Στο πρόσφατα δημοσιευμένο βιβλίο της, η Τζόουνς παραθέτει συνεντεύξεις τόσο της Ανίτα Πάλενμπεργκ όσο και της Μαριάν Φέιθφουλ, στις οποίες σημειώνουν ότι ο Τζάγκερ και ο Ρίτσαρντς προφανώς έλκονταν ο ένας για τον άλλον. Η Πάλενμπεργκ, η οποία πέθανε το 2017, είχε πει: «Από όταν τους πρωτογνώρισα, είδα ότι ο Μικ ήταν ερωτευμένος με τον Κιθ». Από την πλευρά της η Φέιφθουλ φέρεται να σχολίασε: «Είχα την εντύπωση ότι υπήρχε ένα σεξουαλικό υπόγειο ρεύμα μεταξύ τους. Κάποιο μέρος του μυαλού μου γνώριζε ότι ο Μικ ήταν αμφιφυλόφιλος».

Οι φήμες για σχέση μεταξύ του Τζάγκερ και του Τέιλορ πλήθαιναν εδώ και καιρό. Στο βιβλίο του Κρίστοφερ Άντερσεν «Μικ» αναφέρεται ότι «έπιασαν τους δύο Μικ να κοιμούνται μαζί στο κρεβάτι».

Το 1995, ο Τζάγκερ είπε σε μια συνέντευξη: «Ο Μικ [Τέιλορ] συνόδευε με ρευστότητα τα φωνητικά μου. Ήταν συναρπαστικός και ήταν πολύ όμορφος […]. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή είναι η καλύτερη εκδοχή της μπάντας που υπήρξε ».

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x