Gossip

Μοράτα: «Φιάσκο» οι διακοπές του στην Ελλάδα

Ο φορ της Γιουβέντους, Άλβαρο Μοράτα, δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τις πρώτες διακοπές του με τη σύζυγό του.

Σε… φιάσκο εξελίχθηκε η προσπάθεια του ζεύγους Μοράτα να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές. Ο Άλβαρο, φορ της Γιουβέντους, αποκάλυψε μέσω Instastories πως όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο δεν τους άφησαν να επιβιβαστούν στην πτήση για Αθήνα, καθώς η σύζυγός του δεν είχε συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται εν καιρώ πανδημίας.

Ο Μοράτα δεν έχασε την ευκαιρία να την… εκθέσει μέσω Instagram. «Μου έσπασες τα… νεύρα για να πάμε στην Ελλάδα, αλλά δεν είχες συμπληρώσει τα απαραίτητα έγγραφα πριν την πτήση. Τώρα επιστρέφουμε σπίτι μας έχοντας κοιμηθεί μόνο τέσσερις ώρες μετά το ματς με την Μπολόνια και αφού οδηγήσαμε δύο ώρες. Είσαι φαινόμενο, σκέτη καταστροφή. Σε σώζει μόνο ότι είσαι όμορφη», έγραψε χαριτολογώντας ο 28χρονος άσος.

«Σε αγαπώ, σε ευχαριστώ που με ανέχεσαι», απάντησε η σύζυγος του Μοράτα, ο οποίος έχοντας κληθεί στην εθνική Ισπανίας για το Euro θα πρέπει να περιμένει καιρό μέχρι να κάνει… κανονικές διακοπές αυτό το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x