Gossip

Μοσχοβολάει ο Στάριτζ!

Άλλοι κάνουν διατάσεις, άλλοι κάνουν τον σταυρό τους πριν μπουν στο γήπεδο. Ο Ντάνιελ Στάριτζ δεν βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο, αν δεν βάλει άρωμα!

Κατά την διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα (όσο περιπατητής και να είσαι) όλο και θα τρέξει ο ιδρώτας στην φανέλα. Σε συνδυασμό με την σωματική επαφή, η προσωπική υγιεινή γίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία, είναι επιτακτική.

Μόνο που υπάρχουν και περιπτώσεις όπου αγγίζονται τα όρια της υπερβολής. Όπως για παράδειγμα ο Ντάνιέλ Στάριτζ, ο οποίος αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως πριν από κάθε αγώνα, ψεκάζεται με το αγαπημένο του άρωμα. «Ίσως σε κάποιους ακούγεται περίεργο, όμως μου αρέσει να το μυρίζω, οπότε δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι. Η μυρωδιά χαρακτηρίζει το ποιος είσαι όπως και τα ρούχα», τόνισε.

Ερωτηθείς για το ποιο είναι το αγαπημένο του προϊόν, ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ δήλωσε φαν της… φράουλας: «Για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ μία ενυδατική κρέμα με άρωμα φράουλα. Δεν μου αρέσει να έχω ξηρό δέρμα. Μου αρέσει να είναι ενυδατωμένο και απαλό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x