Μουσική

«Μου έστειλε μήνυμα μια μέρα πριν πεθάνει»: Ο Τόνι Αϊόμι των Black Sabbath μίλησε για τον Όζι Όσμπορν

«Είχα λάβει μήνυμά του την προηγούμενη μέρα. Μου φαινόταν απλώς εξωπραγματικό, σουρεαλιστικό», είπε ο κιθαρίστας των Black Sabbath.

Ο κιθαρίστας των Black Sabbath, Τόνι Αϊόμι μίλησε για τον θάνατο του Όζι Όσμπορν.

Ο πρωτοπόρος της heavy metal πέθανε την Τρίτη 22 Ιουλίου σε ηλικία 76 ετών με την οικογένειά του να ανακοινώνει ότι έφυγε από τη ζωή «περιτριγυρισμένος από αγάπη».

Ο Όζι πέθανε λίγες μέρες μετά τη μαραθώνια συναυλία «Back To The Beginning» που πραγματοποιήθηκε στο Villa Park στο Μπέρμιγχαμ, στην οποία εμφανίστηκε με τους Black Sabbath για πρώτη φορά από το 2005.

Ο Τόνι Αϊόμι μίλησε για τον θάνατο του φίλου του, λέγοντας στο ITV News: «Hταν ένα σοκ για εμάς. Oταν το άκουσα χθες, δεν μπορούσα να το διανοηθώ», εξήγησε. «Σκέφτηκα: “Δεν μπορεί να συνέβη”. Είχα λάβει μήνυμά του την προηγούμενη μέρα. Μου φαινόταν απλώς εξωπραγματικό, σουρεαλιστικό. Και μέσα στη νύχτα, άρχισα να το σκέφτομαι: “Θεέ μου, μήπως τα ονειρεύομαι όλα αυτά;” Αλλά όπως προανέφερα, δεν ήταν καλά στις πρόβες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x