Μουσική

Μουτσινάς: «Αγαπημένε τράπερ, σε παρακολουθούν μικρές ηλικίες…»

Το δικό του σχόλιο για το θλιβερό περιστατικό στην εκδήλωση των Video Music Awards έκανε ο Νίκος Μουτσινάς μέσω της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι».

Τα όσα έγιναν στη σκηνή και εκτός αυτής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των Video Music Awards σχολίασε μέσω της εκπομπής του, «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς.

Προφανώς, από το στόχαστρό του δεν γινόταν να ξεφύγει το θλιβερό περιστατικό με τον Snik και τον Light, τονίζοντας κυρίως ότι οι τράπερ έχουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό μικρά παιδιά, οπότε θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί στις ενέργειές τους.

«Δεν ξέρω τι να πω. Δεν μπορώ να σχολιάσω ό,τι σχολίασα χθες με την παρέα μου, γιατί δεν ξέρεις τι ακριβώς να πεις. Ας μείνουμε στο γεγονός ότι αποκλείεται να είναι η πραγματικότητά μας αυτή. Αγαπημένε τράπερ, σε παρακολουθούν μικρές ηλικίες. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό ρε αγάπη μου. Δεν είναι τώρα μόνο τα βίντεο κλιπ και τα λεφτά. Έχε λίγο το νου σου. Ας αναλάβει και η Δικαιοσύνη, δεν είναι κακό. Απλά λίγο ταράζεσαι», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x