Gossip

Μπέκαμ: «Εδώ και 25 χρόνια, η Βικτόρια, τρώει κάθε μέρα το ίδιο φαγητό»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αποκάλυψε ότι η σύζυγός του Βικτόρια, εδώ και 25 χρόνια τρώει καθημερινά το ίδιο φαγητό, ενώ τελευταία που... δεν το έκανε, ήταν τουλάχιστον πριν 11 χρόνια!

Στις ιδιαίτερες διατροφικές προτιμήσεις της Βικτόρια, αναφέρθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μιλώντας στο podcast του «River Cafe Table 4», ο άλλοτε αρχηγός της εθνικής Αγγλίας και θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε ότι η γυναίκα του τρώει εδώ και 25 χρόνια που είναι μαζί, το ίδιο φαγητό!

«Γίνομαι αρκετά συναισθηματικός με το φαγητό και το κρασί, όταν τρώω κάτι υπέροχο θέλω να το δοκιμάσουν όλοι», παραδέχτηκε. «Δυστυχώς είμαι παντρεμένος με κάποιον που τρώει το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια. Από τότε που τη γνώρισα τρώει μόνο ψητά ψάρια, λαχανικά στον ατμό, πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό».

Ο 46χρονος συνέχισε: «Η μόνη φορά που πιθανότατα μοιράστηκε κάτι που ήταν στο πιάτο μου ήταν στην πραγματικότητα όταν ήταν έγκυος με τη Χάρπερ και ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα. Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το έχει φάει από τότε»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x