Gossip

Έφτιαξαν φόρεμα ψεκάζοντας πάνω στο γυμνό σώμα της Μπέλα Χαντίντ-Δείτε το video

Η στιγμή αναμφίβολα θύμισε στους λάτρεις της μόδας το αξέχαστο show του Alexander McQueen, το 1999, όταν μηχανές ψέκασαν με μπογιά το λευκό φόρεμα της Shalom Harlow.

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της μόδας χάρισαν οι σχεδιαστές του οίκου Coperni, οι Sebastien Meyer και ο Arnaud Vaillant, στην επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Οι σχεδιαστές του brand Coperni έφεραν την Μπέλα Χαντίντ στην πασαρέλα, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας 2022 στο Παρίσι και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Tο 25χρονο μοντέλο εμφανίστηκε, αρχικά, μόνο με ένα εσώρουχο και τακούνια στην πασαρέλα, ενώ κάλυπτε το στήθος της με τα χέρια της. Τότε οι σχεδιαστές την πλησίασαν και άρχισαν να την ψεκάζουν με ένα ειδικό χημικό υλικό, το οποίο, εκ πρώτης όψεως, έμοιαζε σαν «μπογιά».



Στη συνέχεια, όμως, η «μπογιά», μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα με παρτούς ώμους και ένα μεγάλο σκίσιμο στο πόδι. Όλη η διαδικασία έγινε μπροστά στα μάτια των ανθρώπων που παρακολουθούσαν το show, ενώ στο τέλος η Μπέλα Χαντίντ περπάτησε στην πασαρέλα.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x