Μουσική

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μιλά για τον Έλληνα που ήταν δίπλα της «στις πιο σκοτεινές στιγμές»

«Είναι ένας σύντροφος για μια ζωή. Και ξέρω πόσο τυχερή είμαι που τον γνωρίζω», έγραψε η διάσημη τραγουδίστρια στο instagram.

Για έναν πολύ στενό της συνεργάτη και φίλο έκανε ανάρτηση μέσα στο σαββατοκύριακο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο λόγος για τον διάσημο hair stylist, Δημήτρη Γιαννέτο.

Οι δύο τους μέσα από τη συνεργασία τους, καθώς όπως φαίνεται ο γνωστός Έλληνας κομμωτής, έχει επιμεληθεί το hair look της τραγουδίστριας αρκετές φορές, αναπτύχθηκε μεταξύ τους μία όμορφη φιλία, με εκείνη να μιλάει με πολύ συγκινητικό τρόπο για εκείνον.

«Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον κύριο… Με κάνει να νιώθω τόσο όμορφη με πολλούς τρόπους. Δεν φτιάχνει απλά μαλλιά. Είναι ο πιο ευγενικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Ήταν εκεί μαζί μου στις πιο σκοτεινές μου στιγμές, όταν κυριολεκτικά δεν είχα κανέναν άλλο. Είναι ένας σύντροφος για μια ζωή. Και ξέρω πόσο τυχερή είμαι που τον γνωρίζω» έγραψε η Σπίαρς στο timeline της στο instagram.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος, απάντησε στην ανάρτηση της τραγουδίστριας, γράφοντας: «Σε αγαπώ τόσο πολύ. Είμαι τόσο ευλογημένος που σε έχω στη ζωή μου. Και τόσο ευγνώμων που σε γνωρίζω. Ήσουν ανέκαθεν η έμπνευσή μου. Θα είμαι εδώ πάντα για εσένα. Και πάντα θα σε προσέχω».



Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x