Κινηματογράφος

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις τραγουδά το Happy Birthday στον ηθοποιό που πάσχει από αφασία

Συγκινητικό βίντεο από την έκπληξη που έκαναν στον Μπρους Γουίλις οι δύο οικογένειές του.

Ο Μπρους Γουίλις έκλεισε τα 68 έχοντας στο πλευρό τις δύο οικογένειες που δημιούργησε. Όλοι είναι στο πλευρό του χολιγουντιανού σταρ, ο οποίος έχει διαγνωστεί με αφασία και άνοια, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί υποχρεωτικά από την υποκριτική.

Η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ, με την οποία έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, αλλά και η δεύτερη σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, με την οποία έχουν δύο μικρές κόρες, συγκεντρώθηκαν για να του τραγουδήσουν το Happy Birthday. Εκείνος, συγκινημένος και έκπληκτος ταυτόχρονα, έδειξε να απολαμβάνει την όμορφη στιγμή δίπλα στους ανθρώπους που τον αγαπούν.

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που γιορτάσαμε μαζί σου. Αγαπάμε εσένα και την οικογένειά σου. Ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές - όλοι τις νιώθουμε», έγραψε στο Instagram η Ντέμι Μουρ ποστάροντας και το βίντεο της... μηλόπιτας στην οποία έσβησε κεράκι ο Μπρους Γουίλις.

«Είναι καθαρή αγάπη. Είναι τόσο αγαπημένος. Και θα τον αγαπώ πάντα. Χρόνια πολλά γλυκέ μου. Η ευχή μου για τα γενέθλιά μου του Μπρους είναι να συνεχίσετε να τον κρατάτε στις προσευχές σας και στις σκέψεις σας γιατί η ευαίσθητη ψυχή του Ιχθύ θα το νιώσει. Σας ευχαριστώ πολύ που τον αγαπάτε και τον φροντίζετε επίσης», ήταν το μήνυμα της Έμα Χέμινγκ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x