Κινηματογράφος

Μπρους Γουίλις: Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του

Πρώην σύντροφος του Μπρους Γουίλις αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τη συνεχιζόμενη μάχη του ηθοποιού με τη μετωποκροταφική άνοια

Τον Φεβρουάριο, ο Bruce Willis αποσύρθηκε για πάντα από το Χόλιγουντ, αφού επιβεβαιώθηκε ότι έπασχε από μετωποκροταφική άνοια. Μετά από αυτό, ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις ταινίες «Pulp Fiction», «Armageddon», «Die Hard» και «The Sixth Sense», χειροτέρευε συνεχώς και η οικογένεια και οι φίλοι του ήταν υπεύθυνοι να δίνουν ενημερώσεις για την κατάσταση της υγείας του.

Μία από τις τελευταίες ενημερώσεις ήρθε από την πρώην του, Maria Bravo, η οποία δήλωσε ότι ο ηθοποιός βρίσκεται όλο και πιο μακριά από την ανάρρωση. Η ίδια συμμετείχε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, το Global Gift Gala, όπου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του. «Γίνεται όλο και χειρότερα» τόνισε η Bravo.

«Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του και δυστυχώς είναι μια ασθένεια που χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη».

Ο Γουίλις και η Μπράβο, η σχέση των οποίων διήρκεσε δύο χρόνια, γνωρίστηκαν στα εγκαίνια ενός εστιατορίου, του Planet Hollywood. Παρά τον χωρισμό τους, η Μπράβο μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον ηθοποιό. «Όλη μου η αγάπη στον Μπρους και την όμορφη οικογένειά του», έγραψε.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x