Gossip

Νέα εισβολή στο σπίτι της Rihanna: Ερωτευμένος άνδρας της έκανε πρόταση γάμου

Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των διασημοτήτων.

Άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της Rihanna στο Λος Άντζελες και της έκανε πρόταση γάμου. Ο άνδρας αναχαιτίστηκε αμέσως από την ομάδα ασφαλείας της διάσημης τραγουδίστριας και κλήθηκε η αστυνομία.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ήταν εκεί για να κάνει πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια και η ομάδα της Rihanna κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στο σημείο και μετά από ενδελεχή έρευνα, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Αν και δεν διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε παραβιάσει κάποιον νόμο, τον συνόδευσαν έξω από τον χώρο και του συνέστησαν να μην επιστρέψει. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το σπίτι της Rihanna γίνεται στόχος «εισβολέα». Το 2018, ένας άνδρας, ο Eduardo Leon, συνελήφθη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή του Λος Άντζελες. Ο Leon φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι για τουλάχιστον μία ημέρα πριν ανακαλυφθεί. Φέρεται να είπε στις αρχές ότι βρισκόταν εκεί για να κάνει σεξ με τη Rihanna.

Το περιστατικό προκάλεσε ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των διασημοτήτων και άνοιξε μια συζήτηση σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν οι σταρ για να προστατεύονται.

Πολλές διασημότητες, συμπεριλαμβανομένης της Rihanna, απασχολούν ομάδες ασφαλείας όλο το εικοσιτετράωρο για να προστατεύουν τα σπίτια και τις οικογένειές τους. Το περιστατικό λειτούργησε, επίσης, ως υπενθύμιση ότι, παρά τη φήμη και τον πλούτο τους, οι διασημότητες εξακολουθούν να είναι ευάλωτοι σε απειλές και επιθέσεις.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x