Gossip

Τρανς influencer ισχυρίστηκε ότι ο Νεϊμάρ συνευρέθηκε με άνδρα σε όργιο

Λεπτομέρειες για ερωτικές συνευρέσεις του Νεϊμάρ με την ίδια, αλλά και με άλλον άνδρα αποκάλυψε η τρανς influencer Σοφία Μπάρκλεϊ.

Σάλος ξέσπασε για ακόμα μία φορά γύρω από την προσωπική ζωή του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο σχολιασμού, μετά τις αποκαλύψεις της Σοφία Μπάρκλεϊ για την ερωτική του ζωή.

Το τρανς μοντέλο αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή και ότι πριν λίγα χρόνια συμμετείχαν σε όργιο, στο οποίο συνευρέθηκε ερωτικά με άντρα, αποκαλύπτοντας και το όνομά του.

«Αρχίσαμε να μιλάμε, να επικοινωνούμε και στη συνέχεια είπε: “Πάμε στο υπνοδωμάτιο; Θα ήμασταν τέσσερις, εγώ, ο Νεϊμάρ, ο Πέδρο Σκούμπι και μια ακόμα γυναίκα», ανέφερε σε συνέντευξή της στο Metropolitana FM. «Αρχίσαμε να φιλιόμαστε, το δωμάτιο ήταν σκοτεινό, υπήρχαν ρούχα παντού», ανέφερε.

Στη συνέχεια υποστήριξε πως συνευρέθηκαν ερωτικά ο Νεϊμάρ και ο Πέδρο Σκούμπι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό, αλλά ξέρω ότι το έκαναν».

Το πάρτι, στο οποίο συνέβη το περιστατικό, είχε διοργανωθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τον Δεκέμβριο του 2021. Σύμφωνα με το μοντέλο, ο Νεϊμάρ διοργάνωσε πάρτι με σελέμπριτι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, στο οποίο απαγορευόταν να έχεις μαζί σου κινητό τηλέφωνο.


?

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x