Μουσική

Νέο τραγούδι και «Ριάνα forever»

Μετά από 6 χρόνια μουσικής απουσίας, η Ριάνα επιστρέφει με ένα νέο κομμάτι για το soundtrack του «Black Panther: Wakanda Forever»

Παρά το γεγονός πως η Ριάνα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκεται συχνά στην επικαιρότητα, κάποιοι είχαν αρχίσει να πιστεύουν πως η 34χρονη δεν έχει σκοπό να κυκλοφορήσει νέα μουσική. Άλλωστε, έχουμε να ακούσουμε δίσκο από αυτήν από το 2016 και το «ΑΝΤΙ-», ενώ έκτοτε μας έχει υποσχεθεί έναν δίσκο με πιο ρέγκε στοιχεία που ακόμη δεν έχουμε ακούσει.

Τώρα, όμως, η Ριάνα πράγματι ετοιμάζεται να επιστρέψει μουσικά, τουλάχιστον για ένα νέο τραγούδι.

Για την ακρίβεια, θα ακούσουμε τη «Ρίρι» στο soundtrack του νέου «Black Panther: Wakada Forever», με το κομμάτι «Lift Me Up».

Η Ριάνα έγραψε το κομμάτι μαζί με την Τεμς, τον συνθέτη και παραγωγό Λούντβιχ Γκόρανσον αλλά και τον σκηνοθέτη της ταινίας Ράιαν Κούγκλερ.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το τραγούδι είναι «ένας φόρος τιμής στη φανταστική ζωή και τη μνήμη του Τσάντγουικ Μπόουζμαν». Πρόκειται φυσικά για τον πρωταγωνιστή του πρώτου «Black Panther» που πέθανε το 2020 από καρκίνο στα 43 του χρόνια.

Η Τεμς δήλωσε με τη σειρά της: «Ήθελα να γράψω κάτι που να αναπαριστά μια ζεστή αγκαλιά από όλους τους ανθρώπους που έχω χάσει στη ζωή μου. Προσπάθησα να φανταστώ πως θα ήταν αν τους τραγουδούσα και τους εξέφραζα πόσο πολύ μου λείπουν».

Όσο για το soundtrack της ταινίας, θα φτάσει στα ακουστικά μας στις 4 Νοεμβρίου, οπότε, οι φανατικοί της Ριάνα μπορούν να αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα.

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x