TV

Νίκη Ξάνθου: «Θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδάκι»

H άλλοτε πρωταθλήτρια του μήκους άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδάκι στο μέλλον.

Η πρώην πρωταθλήτρια του μήκους, Νίκη Ξάνθου, μίλησε στην ΕΡΤ για την μητρότητα και τις... αδιάκριτες ερωτήσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υιοθετήσει κάποιο παιδάκι στο μέλλον.

«Δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση όταν με ρωτάνε αλλά είναι αυτό το τετριμμένο που ρωτάνε. Μπαίνεις σε μια θέση από την οποία πρέπει να απαντήσω για την απόφασή μου η οποία θεωρώ δεν αφορά και κανέναν. Είναι μια προσωπική απόφαση», είπε η άλλοτε σπουδαία άλτρια.

«Θα σκεφτόμουν υιοθετήσω ένα παιδάκι, τώρα δεν νομίζω στο μέλλον όμως μπορεί. Δεν το αποκλείω. Σαν ιδέα το να υιοθετήσεις ένα παιδί και να του δώσεις μια οικογένεια εκεί που δεν μπορεί να έχει… Γενικά έχω μια καλή σχέση με τα παιδιά και νομίζω ότι χρειαζότανε να νταντέψω το δικό μου το παιδί μέσα μου και δεν είχα τον χρόνο να μεγαλώσω ένα άλλο», κατέληξε η Νίκη Ξάνθου.



Η Ροδίτισσα πρώην αθλήτρια εξήγησε επίσης γιατί είναι σημαντικό να έχει ένας αθλητής την υποστήριξη από έναν ψυχολόγο. «Όταν ήμουν αθλήτρια δεν είχαμε ακόμη ανθρώπους να ασχολούνται με τη ψυχολογία ενός αθλητή. Ό,τι έκανα το έκανα μόνη μου, διαβάζοντας και ψάχνοντας λίγο...με ανθρώπους που θα μπορούσαν να με συμβουλεύσουν. Αυτό που στρεσάρει έναν αθλητή που κάνει σε αυτό το επίπεδο πρωταθλητισμό είναι το να διαχειριστεί το άγχος των αγώνων σε μικρότερες ηλικίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x