TV

«Η καρδιά σου σύντομα θα είναι δική μου»: Η μαρτυρία του ανθρώπου που γλίτωσε από τον Τζέφρι Ντάμερ

Η σειρά του Netflix για τον ψυχοπαθή δολοφόνο Τζέφρι Ντάμερ έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές και το μοναδικό του θύμα που κατάφερε να γλιτώσει μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Ο Τζέφρι Ντάμερ δολοφόνησε 17 άντρες μεταξύ 1978 και 1991, προτού συλληφθεί και οδηγηθεί στη φυλακή - όπου δολοφονήθηκε από συγκρατούμενό του το 1994.

Η ιστορία του ψυχοπαθούς δολοφόνου-κανίβαλου έγινε σειρά στο Netflix και έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές, με τον μοναδικό άνθρωπο που κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του να μιλά στο Radar Online για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στο διαμέρισμα της φρίκης πριν καταφέρει να διαφύγει.

Με τα λόγια του Τρέισι Έντουαρντς, «φώναξε πως θα μου ξεριζώσει την καρδιά. Το αίμα μου είχε παγώσει όταν άκουσα αυτές τις λέξεις. Ήμουν ξαπλωμένος στο πάτωμα του υπνοδωματίου, είχε περάσει χειροπέδες στο αριστερό μου χέρι, κρατούσε το άλλο πίσω από την πλάτη μου και πίεσε ένα μαχαίρι στο παντελόνι μου. Το κεφάλι του είχε κολλήσει στο στήθος μου και άκουγε την καρδιά μου. Μου είπε πως την άκουγε να χτυπά και πως σύντομα θα είναι δική του...

Ήθελα να τρέξω να γλιτώσω αλλά ήμουν παγιδευμένος στο φρικτό σπίτι αυτού του τρελού κανίβαλου. Είδα ένα κεφάλι να κρέμεται στην ντουλάπα του και ανθρώπινα μέλη στο ψυγείο. Και με τη μυρωδιά της σαπισμένης σάρκας, κατάλαβα ότι είχε βρει το επόμενο θύμα του, εμένα!



Προσευχόμουν και προσπαθούσα να σκεφτώ ένα πλάνο για να ξεφύγω, όπως και πώς είχα μπλέξει σε αυτήν την κατάσταση.

Τον είχα γνωρίσει λίγες ώρες νωρίτερα και μου είχε πει ότι είχε έρθει πρόσφατα από το Σικάγο. Μου έδειξε κάτι λεφτά και μου είπε να τα ξοδέψουμε σε μπίρες με τους φίλους μου. Ακουγόταν ωραίο, το είπαμε στους φίλους μου και τότε ο Ντάμερ μου είπε να πάμε πρώτα στο διαμέρισμά του να πιούμε καμία μπίρα. Πήγα μαζί του - το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου.

Το διαμέρισμα είχε μία περίεργη μυρωδιά και μου είπε πως ήταν από ένα πρόβλημα στα υδραυλικά. Ζήτησα να φύγω και μου έφερε ρούμι με Coca Cola. Ήπια και άρχισα να νιώθω περίεργα, κατάλαβα ότι κάτι είχε μέσα. Τότε έπιασε το χέρι μου με χειροπέδες και έβγαλε το μαχαίρι.

Σκεφτόμουν πως έπρεπε να φύγω από εκεί. Η πόρτα όμως είχε δύο κλειδαριές.

Ο Ντάμερ με πήγε στο υπνοδωμάτιο και έβαλε σε ένα βίντεο να παίξει ο Εξορκιστής. Μου είπε πως ήθελε να μου δείξει κάτι και έβγαλε ένα ανθρώπινο κεφάλι! Άρχισε να το χαϊδεύει και να μου λέει πως "έτσι κάνω τους ανθρώπους να μείνουν μαζί μου. Όπως κι εσύ".

Περάσαμε τις επόμενες ώρες μιλώντας και βλέποντας την ταινία, όσο προσπαθούσε να περάσει τις χειροπέδες και στο άλλο μου χέρι.



Αφού ξάπλωσε πάνω μου και άκουγε για 15 λεπτά την καρδιά μου, τον έπεισα να να πάμε πάλι στο σαλόνι. Σταματήσαμε στην κουζίνα και άνοιξε το ψυγείο, εκεί είδα τα ανθρώπινα μέλη. Πήγαμε στον καναπέ, κάθισε δίπλα μου και τραγουδούσε "είναι ώρα, είναι ώρα". Τότε σκέφτηκα πως είχε έρθει η στιγμή. Πετάχτηκα πάνω και τον χτύπησα με το δεξί στο σαγόνι.

Τον κλότσησα στο στήθος και έτρεξα στην πόρτα. Άνοιξα τις δύο κλειδαριές και άνοιξα την πόρτα. Ένιωσα να πιάνει το χέρι μου, γύρισα και τον έσπρωξα. Σε λίγα δευτερόλεπτα ήμουν στον δρόμο, τρέχοντας μέχρι που βρήκα ένα περιπολικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x