Gossip

Σε σχέση με την 19χρονη, Ιντεν Πολάνι ο Ντι Κάπριο - Άγριο κράξιμο από Αμερικανίδα δημοσιογράφο

Με την 19χρονη, Ιντεν Πολάνι φημολογείται ότι είναι σε σχέση ο Ντι Κάπριο προκαλώντας αντιδράσεις στις ΗΠΑ.

Για άλλη μια φορά ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προκαλεί με την προσωπική του ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός φημολογείται έντονα ότι είναι σε σχέση με το 19χρονον μοντέλο, Ίντεν Πολάνι με αποτέλεσμα πολλοί στις ΗΠΑ να αντιδρούν. Ο λόγος; Μα η διαφορά ηλικίας, καθώς ο Ντι Κάπριο είναι κατά 30 έτη μεγαλύτερος της Πολάνι.

Όλα έχουν ξεκινήσει πριν από λίγες ημέρες όταν εθεάθη με την Πολάνι στις 31 Ιανουαρίου μαζί. Από τότε η φημολογία αυξάνεται σταδιακά φτάνοντας στο… σήμερα με τον Ντι Κάπριο να δέχεται πολλά πυρά για την νέα του αυτή σχέση με κατά πολλά έτη μικρότερη σύντροφό του.

Πολλοί υπογραμμίζουν ότι η Πολάνι δεν είχε γεννηθεί όταν ο Ντι Κάπριο πρωταγωνιστούσε στον «Τιτανικό», κάποιοι άλλοι λένε ότι θα μπορούσε να είναι πατέρας της και η αμερικανίδα δημοσιογράφος, Μέγκιν Κέλι επιτέθηκε στον ηθοποιό σε παρουσία της στην εκπομπή της.



Ακούγεται να λέει σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media: «Βγαίνει τώρα με μια έφηβη, κυριολεκτικά μια έφηβη Θα συνεχίσει να π@@@@ εφήβους για το υπόλοιπο της ζωής του. Είναι στις ειδήσεις κάθε εβδομάδα για το γεγονός ότι δεν βγαίνει με κανέναν μετά τα 25 του χρόνια. Αν το κάνει, αυτό γίνεται είδηση... Και τώρα βγήκε με μια έφηβη! Γερνάει χειρότερα από τη Μαντόνα», αναφέρει η 52χρονη δημοσιογράφος, η οποία είναι γνωστή για τις συντηρητικές απόψεις της, γενικότερα.

Δείτε την Πολάνι, η οποία είχε αποφασίσει να απενεργοποιήσει για λίγο διάστημα το instagram της λόγω των αντιδράσεων αυτών…






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x