Games

Ο Miles Jacobson μιλάει για το FM 2015

O Miles Jacobson είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στην Sports Interactive και σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της βιομηχανίας, διατηρώντας τυπικά ένα genre εδώ και χρόνια.

O Miles Jacobson είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στην Sports Interactive και σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της βιομηχανίας, διατηρώντας τυπικά ένα genre εδώ και αρκετά χρόνια.

Είναι δε γνωστός και για το γεγονός ότι δεν μασάει τα λόγια του όσον αφορά στην πειρατεία, κάτι που θα είδατε και από το σχετικό νέο που ανεβάσαμε σχετικά με τα ελληνικά στα Football Manager games από εδώ και πέρα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα μας είπε.

Enternity: Αρχικά, μπορείτε να μας πείτε για τις αλλαγές που θα δει ο παίκτης κατά τη διάρκεια ενός ματς από τους παίκτες, δηλαδή σε επίπεδο συμπεριφοράς πχ.;

Miles Jacobson: Ασχοληθήκαμε αρκετά με τα όσα μας έχουν πει οι παίκτες από την περσινή σεζόν και δουλέψαμε αρκετά στο να υπάρχουν καλύτερες τοποθετήσεις και ρόλοι εντός αγωνιστικού χώρου για κάθε ποδοσφαιριστή. Εδώ έρχεται να προστεθεί και η διαδικασία δουλειάς πάνω σε κάθε παίκτη βάσει των πραγματικών του στατιστικών. Με λίγα λόγια πιστεύουμε ότι καταφέραμε να μεταφέρουμε την όλη αίσθηση του πραγματικού ποδοσφαιριστή μέσα στο FM 2015.

E: Κατά τη διάρκεια της beta είδαμε ότι το ingame teamtalk δεν επηρεάζει αρκετά τα του παιχνιδιού.

MJ: Αρχικά, να πω ότι διαφωνώ στο ότι δεν επηρεάζει τα του παιχνιδιού. Έχει να κάνει με την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών το πόσο θα επηρεαστεί η πορεία της ομάδας από το teamtalk. Στην κατηγορία που εντάσσεται το FM (δηλαδή simulation και όχι arcade), το teamtalk πιστεύουμε ότι δουλεύει όπως ακριβώς θα έπρεπε.

E: Το παιχνίδι έχει αρχίσει να γίνεται πιο «βαρύ». Ποια ή άποψή σας;

MJ: Πιστεύω ότι μιλάμε για κάτι που δεν μπορεί να αποφευχθεί. Εργαζόμαστε έτσι ώστε το game να μπορεί να «τρέξει» ακόμη και σε laptops 7ετίας, αλλά ας είμαστε και ρεαλιστές. Όταν θέλεις να «τρέχει» ένα game με πολλαπλά πρωταθλήματα στο background και να έχεις και γραφική απεικόνιση, πρέπει να έχεις και τον κατάλληλο επεξεργαστή. Προσωπικά μιλώντας, «τρέχω» το FM 2015 στον ίδιο υπολογιστή που «έτρεξα» και το FM 2014 και δεν είδα καμία διαφορά σε επίπεδο ταχύτητας.

Στη συνέχεια ο Jacobson σημείωσε πως υπάρχει κίνδυνος να βγουν τα ελληνικά από τα επόμενα FM αν οι πωλήσεις δεν ανέβουν.

Διαβαστε τη συνέχεια της συνέντευξης εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x