Κινηματογράφος

Ο Ντι Κάπριο θα είναι ο νέος Τζόκερ;

Αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά spin off ταινίες και η Warner θέλει να την κάνει όσο πιο σωστά γίνεται, δημιουργώντας έτσι μια οσκαρική προδιαγραφών παραγωγή.

Σίγουρα τα νέα του ότι η Warner Bros. θέλει να γυρίσει ένα spin off για το origin του Τζόκερ με την σκηνοθετική υπογραφή του Τοντ Φίλιπς και τον Μάρτιν Σκορσέζε στην παραγωγή, είναι ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα πρότζεκτ που έχουμε ακούσει να προέρχονται από το ανεξάντλητο σύμπαν της DC.

Και μπορεί το όνομα του Μάρτιν Σκορσέζε από μόνο του να δίνει στην ταινία ένα άλλο στάτους, στους δρόμους του Γκόθαμ ακούγεται πως ο λόγος που η WB τον θέλει να αναλάβει κάτι τέτοιο είναι επειδή ελπίζει πως θα τραβήξει έτσι ένα πολύ μεγάλο όνομα για τον ρόλο του Τζόκερ.

Φήμες θέλουν το στούντιο με αυτή του την κίνηση να προσπαθεί να προσεγγίσει έτσι τον Λεόναρντο ΝτιΚάπριο να παίξει τον ρόλο ένος από τους πιο διάσημους κακούς του Μπάτμαν. Φυσικά ακόμα δεν έχει γίνει καμία πρόταση στον ίδιο τον ΝτιΚάπριο ούτε υπάρχουν κάποιες διαπραγματεύσεις με το ίδιο για να παίξει τον ρόλο.

Ολα αυτά ακούγονται από διάφορες πηγές πως το στούντιο θέλει τον ηθοποιό για τον ρόλο του Τζόκερ και γι’ αυτό κάνει τα πάντα να φέρει τον Σκορσέζε στην παραγωγή. Αυτή θα είναι η πρώτη από μια σειρά spin off ταινίες και η Warner θέλει να την κάνει όσο πιο σωστά γίνεται, δημιουργώντας έτσι μια οσκαρική προδιαγραφών παραγωγή.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x