Gossip

Οι ευχές των Μπέκαμ στην μαμά Βικτόρια (pics)

Μέσω Instagram εξέφρασε την αγάπη τους ο μπαμπάς και οι υιοί Μπέκαμ με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας.

Με μία συγκινητική ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά τους, ευχήθηκε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στην σύζυγό του Βικτόρια, γράφοντας:

«Πριν από 17 χρόνια ξεκίνησε η οικογένειά μας και αυτά τα μικρά έχουν την πιο καταπληκτική μαμά την οποία αγαπούν πολύ. Κι εγώ την αγαπώ για πολλούς λόγους αλλά ο κυριότερος είναι επειδή μου χάρισε αυτά τα φοβερά παιδιά. Ευτυχισμένη μέρα της μητέρας, όπως θα έλεγαν και αυτά τα μικρά».




Αλλά και ο Μπρούκλιν, ο οποίος έκλεισε τα 17 πριν από τρεις μέρες, ευχήθηκε στην μαμά του με μία ανάρτηση στα social media:

Happy Mother's Day mum.You love,protect and inspire me every day.I love you so much X

A photo posted by Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) on



«Ευτυχισμένη Μέρα της Μητέρας, μαμά. Με αγαπάς, με προστατεύεις και με εμπνέεις καθημερινά. Σε αγαπώ πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x