Gossip

Οι πιο όμορφες κυρίες της μεγάλης οθόνης

Το ποσοστό διαφωνιών για το εν λόγω θέμα ίσως να φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη καθώς η ομορφιά και το ελκυστικό είναι εντελώς υποκειμενικές έννοιες.

Το ποσοστό διαφωνιών για το εν λόγω θέμα ίσως να φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη καθώς η ομορφιά και το ελκυστικό είναι εντελώς υποκειμενικές έννοιες.

Ο καθένας έχει το δικό του έρωτα με κάποια γνωστή ηθοποιό της μεγάλης οθόνης.

Παρόλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο γίνεται περισσότερο όλα τα γούστα. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε...

Salma Hayek
Κόρη εύπορης οικογενείας από το Μεξικό η Salma Hayek έκανε το βήμα να μετακομίσει από την πόλη της στην Καλιφόρνια το 1991 και να ξεκινήσει σιγά σιγά την πορεία της στο Hollywood. Με ενδιαφέρον παρουσιαστικό και εκπληκτικές καμπύλες, η Salma Hayek έχει το δικό της πιστό κοινό και εντυπωσιάζει κάθε φορά με το ταμπεραμέντο της. Σίγουρα μια φιγούρα που δεν περνάει απαρατήρητη.



Kate Beckinsale
Στην Αμερική λιώνουν για πάρτη της, η 38χρονη (παρακαλώ) Εγγλέζα έχει ξετρελάνει τους πάντες ιδίως μετά τον ρόλο της στο Underworld, όπου με πολλές δόσεις δράσης φανερώνει το εκπληκτικό της σώμα και το ελκυστικό της βλέμμα. Αν και από το 1991 έχει έρθει στο Hollywood παίζοντας κάποια μικρά ρολάκια, το Underworld την καθιέρωσε στο ευρύ κοινό και χάρη σε αυτό κατάφερε να κλέψει μια θέση στην καρδιά πολλών ανδρών.



Olivia Wilde
Γεννηθείσα το 1984, η Νεοϋορκέζα Olivia Wilde άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με το ρόλο της στο Tron 2. Κάτι που δε θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση, καθώς πρόκειται για μοντέλο, το οποίο έκανε το άλμα από την πασαρέλα στο Hollywood. Όσοι έχουν δει την ταινία θα μπορούν να θυμηθούν την άψογη σιλουέτα της σε συνδυασμό με ένα υπέροχο πρόσωπο.

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x