Gossip

Ροζ σκάνδαλο με Όουεν: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από πρώην παίκτρια reality

Αγγλικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Όουεν, αναφέροντας με κάθε λεπτομέρεια πιπεράτη συζήτηση με πρώην παίκτρια reality που του έστειλε γυμνές φωτογραφίες της.

Μπλεγμένος σε ροζ σκάνδαλο παρουσιάζεται ο Μάικλ Όουεν από τα Αγγλικά Μέσα.

Το φως της δημοσιότητας είδαν «καυτοί» διάλογοι ανάμεσα στον άλλοτε επιθετικό των Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ και Στόουκ Σίτι και τη πρώην παίκτρια reality, Ρεμπέκα Τζέιν.

Έχει γίνει σάλος στο Νησί επειδή ο παλαίμαχος άσος και νυν τηλεσχολιαστής είναι παντρεμένος από το 2005, έχοντας και τέσσερα παιδιά.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον περασμένο Μάρτιο, όταν και την ακολούθησε στο Twitter. Σε ένα από τα ταξίδια του της έστειλε μήνυμα, ζητώντας της να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της επειδή… βαριόταν. Μάλιστα, την κάλεσε να μην αφήσει τίποτα στη φαντασία. «Σε συμβουλεύω καμία από αυτές να μην κάνουν και για τα social media», της είπε.

Η Τζέιν, η οποία είχε πάρει μέρος στο Big Brother της πατρίδας της ανταποκρίθηκε και ο Όουεν… επανήλθε και αφού τη ρώτησε αν είναι φυσικό το στήθος της, σχολίασε: «Τρομερές φωτογραφίες. Έστειλες αμέσως φωτογραφία με τα βυ@@@ σου. Οπότε μην κάνεις πίσω τώρα. Χμμμ. Όχι κι άσχημα, τέλεια βυ@@@. Μπορείς να μου στείλεις άλλες 20; Αυτό θα ήταν ωραίο». Φίλοι της σχολίασαν μέσω αγγλικών Μέσων ότι η Τζέιν είναι ελεύθερη και ότι ο Όουεν είναι παιδικός της ήρωας και πως δεν μπορούσε για αυτόν τον λόγο να του πει «όχι», αλλά και ότι γνώριζε πως πρόκειται για παντρεμένο.




































Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x