Κινηματογράφος

Αποθεωτικά σχόλια για το «Οπενχάιμερ» - «Η πιο σημαντική ταινία του αιώνα μας»

Η νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν χαρακτηρίσθηκε ως η πιο σημαντική ταινία του αιώνα από έναν από τους γνωστούς σεναριογράφους. Και όχι μόνο…

Μεταφέρθηκε για αρκετές ημέρες αργότερα η πρώτη της προβολή στην Ελλάδα και η δίψα των φίλων του κινηματογράφο για να την παρακολουθήσουν γίνεται μεγαλύτερη.

Εάν λάβουμε υπόψη και τα πρώτα σχόλια όσων την παρακολούθησαν στις ΗΠΑ σε ειδικές προβολές, τότε η ανυπομονησία για τη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, Οπενχάιμερ, χτυπάει... κόκκινο.

Ο Πολ Σρέιντερ, γνωστός σκηνοθέτης και σεναριογράφος, που έχει βάλει την υπογραφή του στο Taxi Driver, Raging Bull αλλά και στο «Τελευταίο Πειρασμό» που προσάρμοσε το βιβλίο του Καζαντζάκη στο σενάριο της ταινίας, ήταν ένας από τους τυχερούς που είδαν το Οπενχάιμερ. Τα σχόλιά του; Επικά… Αποθεωτικά.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, χαρακτηρίζει το νέο δημιούργημα του Νόλαν ως την πιο σημαντική ταινία του αιώνα μας.



«Οπενχάιμερ. Η καλύτερη, πιο σημαντική ταινία αυτού του αιώνα. Αν δείτε μια ταινία φέτος στον κινηματογράφο φέτος θα πρέπει να είναι το Οπενχάιμερ. Δεν είμαι groupie του Νόλαν αλλά αυτή η ταινία, ρίχνει τις πόρτες από τους μεντεσέδες», έγραψε με γλαφυρό τρόπο.

Η πρώτη της προβολή στην Ελλαδά είναι στις 24 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x