Gossip

Ουκρανή που έχασε το μάτι της στον πόλεμο ποζάρει στο νέο Playboy

H Ουκρανή Iρίνα Μπιλοτσερκόβετς, που έχασε ένα μάτι από ρωσική επίθεση, ποζάρει στο νέο τεύχος του Playboy.

Ένα διαφορετικό μοντέλο επέλεξε το Playboy στο τελευταίο του τεύχος. Σε αυτό ποζάρει η Iρίνα Μπιλοτσερκόβετς, μια Ουκρανή μητέρα, μοντέλο και παρουσιάστρια, που έχασε ένα μάτι και υπέστη αρκετούς ακόμη σοβαρούς τραυματισμούς από ρωσική επίθεση.

Το περιστατικό συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου του 2022, μόλις τρεις μέρες μετά τη ρωσική εισβολή στη χώρα της. Η ίδια βρισκόταν μαζί με τα παιδιά της σε δρόμο του Κιέβου, όταν έπεσε θύμα πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι της και να υποβληθεί σε πολύμηνη θεραπεία για άλλα τραύματα στο Βερολίνο.

«Είχα παντού ράμματα, σημάδια, σπασμένο σαγόνι, πληγές... Ήμουν σαν τη γυναίκα Φράνκενσταϊν. Οι γιατροί στην Ουκρανία έλεγαν πως μάλλον δεν θα επιζήσω, αλλά... διαφώνησα. Πλέον δεν έχω ένα όμορφο πρόσωπο, αλλά το υπόλοιπο σώμα μου παραμένει ωραίο», ανέφερε η Iρίνα Μπιλοτσερκόβετς, που είναι σύζυγος Ουκρανού πολιτικού.

Πλέον η ίδια εργάζεται στο υπουργείο Πολιτισμού της Ουκρανίας με αρμοδιότητα να ετοιμάζουν events που ανεβάζουν το φρόνημα των στρατιωτών της χώρας.

Το τεύχος με την Iρίνα Μπιλοτσερκόβετς είναι για το ουκρανικό Playboy το πρώτο που κυκλοφορεί σε έντυπη μορφή εδώ και 18 μήνες, καθώς μετά τη ρωσική εισβολή έβγαινε μόνο ηλεκτρονικά.

Ουκρανή που έχασε μάτι στον πόλεμο ποζάρει στο νέο Playboy

Ουκρανή που έχασε μάτι στον πόλεμο ποζάρει στο νέο Playboy

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x