Παράξενα

Γυναίκα παντρεύτηκε τον άντρα που είχε καταδικαστεί για τον φόνο του αδερφού της

Μία απίστευτη ιστορία συνδέει μία Αμερικανίδα με τον άντρα που πέρασε 32 χρόνια στη φυλακή, κατηγορούμενος για τη δολοφονία του αδερφού της.

Το μακρινό 1987, ο Τζον Τιέντζεν είχε καταλήξει στη φυλακή για τη δολοφονία του Μπράιαν ΜακΓκάρι, παρότι επέμενε πως είναι αθώος.

Εντέλει το 2019, μετά από 32 χρόνια πίσω από τα κάγκελα, ο 57χρονος πλέον άντρας αποφυλακίστηκε και τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό αφού προέκυψαν φωτογραφίες και αστυνομικές αναφορές που δεν είχαν προσκομιστεί στη δίκη.

Δεν είναι μόνος του. Βλέπετε, παντρεύτηκε την Κρίσταλ Στράους, που είναι ετεροθαλής αδερφή του ΜακΓκάρι! Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα είχε αποφασίσει να στείλει ένα γράμμα στον Τιέντζεν, προκειμένου να του προσφέρει τη συγχώρεσή της για το έγκλημα, το οποίο ο πρώην κατάδικος επιμένει πως δεν συνέβη ποτέ, ισχυριζόμενος πως το θύμα είχε αυτοκτονήσει.

Αφού αντάλλαξαν πολλά γράμματα, η Κρίσταλ και ο Τζον ερωτεύτηκαν παράφορα και ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας, με το μέλλον πάντως να προβλέπεται δύσκολο, καθώς οι Αρχές του Οχάιο επιμένουν πως ο Τιέντζεν είναι ένοχος και ότι αυτό αποδειχτεί εκ νέου, σε νέα δίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x