Gossip

Παπαρίζου: «Κι εγώ είχα αμφιβολίες για την σεξουαλικότητά μου»

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για πολύ προσωπικές τις στιγμές σε συνέντευξή της, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, τη σχέση της με τη θρησκεία και τις αναζητήσεις σχετικά με τη σεξουαλικότητά της.

Για ευαίσθητα θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, σε συνέντευξή της στον Pride 98,6. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε, αλλά και τις επισκέψεις σε ψυχολόγο.

Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τη θρησκεία και στην αναζήτηση της σεξουαλικότητάς της.

«Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα πού ανήκω, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Η οικογένειά μου είναι κοντά στην εκκλησία, συνεχίζω να είμαι κι εγώ κοντά, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του. Έχω υπάρξει και Βουδίστρια πιτσιρίκα. Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος, είναι αυτά που δεν καταλαβαίνεις γιατί σου συμβαίνουν. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος δυο φορές την εβδομάδα. Έχω καταλάβει με τα χρόνια ότι είναι πολύ δύσκολο να μιλάς για τον εαυτό σου. Γι' αυτό θέλω και οι φίλοι μου και η οικογένειά μου πάντα αυτοί να μου λένε τι είμαι, τι κάνω λάθος και σωστό. Πρέπει να το ακούω κιόλας, δεν είναι όλη την ώρα τι πιστεύω...», ανέφερε αρχικά.

Όσο για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων γύρω της, αλλά και της ίδιας, είπε: «Από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήδη ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Να ξεκινήσουμε από αυτό το πράγμα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου, πήγαινα σπίτι της και την ρωτούσα. Καθόταν και μου εξηγούσε. Ήμουν 13 ήταν 17 ετών και καθόταν κάτω και μου τα εξηγούσε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x