Παράξενα

Όσκαρ ατυχίας: Ζευγάρι έχασε τη δεξίωση του γάμου του επειδή κλείστηκε στο ασανσέρ!

Απίστευτα άτυχο στάθηκε ένα νιόπαντρο ζευγάρι, που την ώρα που πήγαινε στο μεταγαμήλιο γλέντι κλείστηκε στο ασανσέρ του ξενοδοχείου!

Λένε πως ο γάμος είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα για τα ζευγάρια, για ένα συγκεκριμένο όμως στην Αμερική εξελίχθηκε μάλλον σε... εφιάλτη!

Δύο νιόπαντροι μετά την γαμήλια τελετή πήραν το ασανσέρ του ξενοδοχείου όπου θα γινόταν το γλέντι, όμως κλείστηκαν μέσα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κληθεί η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους!

Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος αυτού, οι νεόνυμφοι κατέληξαν να χάσουν το πάρτι του γάμου τους. Επίσης, δεν πρόλαβαν να αποχαιρετήσουν όλους τους καλεσμένους τους, μερικοί από τους οποίους ταξίδεψαν έξω από την πόλη για το γάμο.

Μετά τη διάσωση των εγκλωβισμένων, η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Σάρλοτ μοιράστηκε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία των πυροσβεστών της με τους νεόνυμφους. Το τμήμα γιόρτασε τον γάμο στη λεζάντα, γράφοντας: «Συγχαρητήρια στον κύριο και την κυρία Jha για την ημέρα του γάμου του. Παρόλο που η πυροσβεστική της Σάρλοτ δεν ήταν επίσημα προσκεκλημένη, δεν ήρθαμε και ακριβώς... απρόσκλητοι!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x