Games

Παρουσίαση του RIDE video game

Milestone, μια ομάδα ανάπτυξης που ζει και αναπνέει για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και που έχει αναλωθεί όλα τα χρόνια της ύπαρξής της σε ανάπτυξη τίτλων που στηρίζονται σε franchise του χώρου...

Milestone, μια ομάδα ανάπτυξης που ζει και αναπνέει για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και που έχει αναλωθεί όλα τα χρόνια της ύπαρξής της σε ανάπτυξη τίτλων που στηρίζονται σε franchise του χώρου, είτε αυτοί λέγονται MotoGP είτε SBK ή ακόμη με το πέρασμά της από το χώρο του αυτοκινήτου με το WRC.

Με το Ride βγαίνει από τη «ζώνη ασφάλειάς» της και επιχειρεί να ζήσει εκτός franchise αλλά και να δώσει κάτι πιο ελεύθερο για το χρήστη της μοτοσικλέτας, κάτι σαν Gran Turismo και Forza για μηχανές. Δίνει στον παίκτη την ευκαιρία να νιώσει πιο χαλαρός δοκιμάζοντας και άλλα πράγματα εκτός από τα τυπικά circuit races, δίνοντάς του ταυτόχρονα πάνω από 100 μηχανές κάθε είδους και γούστου. Το καλό με την Milestone είναι ότι γνωρίζει άριστα τις μηχανές, τη συμπεριφορά τους, καθώς και την σχεδόν άριστη απόδοσή τους σε videogame. Το κακό είναι ότι όλο αυτό έχει γυρίσει σε εμμονή με αποτέλεσμα, εκτός από το μοντέλο της οδήγησης και τη συμπεριφορά της μηχανής, να μην πετυχαίνει σχεδόν τίποτα άλλο στους τίτλους της και δυστυχώς αυτήν τη φορά η αποτυχία αυτή εκτείνεται σε πολύ περισσότερους τομείς.

Η μεγαλύτερη πληγή του τίτλου, που δυστυχώς εύλογα γίνεται αντιληπτή από την αρχή, είναι τα τεράστια, απίστευτα και πρωτόγνωρα για το συγκεκριμένο είδος, loading times. Από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε το παιχνίδι από το μενού του PS4 έως τελικά να καταφέρετε να ξεκινήσετε οποιουδήποτε είδους αγώνα, χωρίς να μετράμε χρόνο παραμονής στα μενού, θα περάσουν τουλάχιστον δυόμισι λεπτά όπου το μόνο που θα βλέπετε θα είναι το loading screen του Ride. Το αυτό συμβαίνει και όταν τελειώσετε την κούρσα και πρέπει να επανέλθετε στο μενού για να ξεκινήσετε την επόμενη κούρσα.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης και δείτε ένα σχετικό video εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x