Games

Πάρτε μια... γεύση από το FIFA 15

Κάθε φθινόπωρο, οι ποδοσφαιρόφιλοι gamer περιμένουν την κυκλοφορία των demo των εκάστοτε νέων FIFA και Pro, ώστε να αποκτήσουν μία εικόνα για την ποιότητά τους.

Κάθε φθινόπωρο, οι ποδοσφαιρόφιλοι gamer περιμένουν την κυκλοφορία των demo των εκάστοτε νέων FIFA και Pro, ώστε να αποκτήσουν μία εικόνα για την ποιότητά τους, η οποία μάλιστα μπορεί να επηρεάσει και τις αγοραστικές τους αποφάσεις.

Αυτό βέβαια δεν αποδεικνύεται πάντα σωστή κίνηση, αφού πρόκειται για δείγματα μόνο των τελικών εκδόσεων, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα δείγματα αυτά δεν μπορούν να αποδειχθούν αντιπροσωπευτικά.

Το FIFA 15 αναμένεται με μεγαλύτερη προσμονή σε σχέση με τον προκάτοχό του, γιατί είναι η δεύτερη έκδοση της σειράς για τα νέα συστήματα από Sony και Microsoft, οπότε το hardware έχει αφομοιωθεί περισσότερο από τους προγραμματιστές.

Δείτε έναν αγώνα Tσέλσι-Λίβερπουλ



Δείτε έναν αγώνα Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα



Αν και το FIFA 14 ήταν εμφανώς καλύτερο σε PS4 και Xbox One σε σχέση με τις last-gen εκδόσεις, δεν έπαυε να είναι η πρώτη επαφή της EA με το νέο hardware, οπότε από την φετινή έκδοση και έπειτα αναμένονται πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Οι πρώτες ενδείξεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει κανείς είναι η αναβάθμιση της φυσικής της μπάλας. Ο τρόπος περιστροφής της είναι έντονα ορατός, ενώ η αλληλεπίδραση με τα πόδια των παικτών είναι πιο αληθοφανής σε σχέση με πριν. Αυτό συνδυάζεται με την ομαλότερη αλλαγή κατεύθυνσης των παικτών, οι οποίοι δείχνουν απαλλαγμένοι από τα σύνδρομα ακαμψίας του FIFA 14. Τα κοντρόλ είναι επίσης πιο φυσικά, ειδικά όταν ένας παίκτης λαμβάνει ψηλή μπαλιά, ενώ και οι πάσες έχουν επωφεληθεί από την βελτιωμένη κίνηση της μπάλας και αφήνουν πιο ρεαλιστική αίσθηση.

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x